Filters

Gazelle Grenoble C5

De Gazelle Grenoble C5 is het topmodel van de Gazelle Grenoble serie. De Gazelle Grenoble C5 biedt het beste op het gebied van comfort, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met zijn krachtige motor, duurzame accu, grote actieradius, soepele versnellingen en veelzijdigheid is deze e-bike een uitstekende keuze voor dagelijkse ritten en avontuurlijke tochten. Ervaar het plezier van moeiteloos fietsen en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Gazelle Grenoble C5.

Bij de Gazelle Grenoble C5 krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe Grenoble C5 e-bike. Helemaal gratis. Dat is pas zorgeloos fietsen!

2 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 3.999,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm5 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 3.999,00-

Gazelle Grenoble C5: krachtige motor voor moeiteloos fietsen

De Gazelle Grenoble C5 is uitgerust met een zeer krachtige en betrouwbare Bosch Performance Line middenmotor met een 65 Nm koppel. Deze motor biedt een vlotte en stille trapondersteuning, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt beklimmen. Met de Grenoble C5 geniet je van een soepele en comfortabele rijervaring, waarbij je altijd de controle behoudt over jouw rit. De Grenoble C5 is onderdeel van de Grenoble serie van Gazelle. Naast de Grenoble C5 bestaat de serie uit: de Gazelle Grenoble C7Gazelle Grenoble C8 en Gazelle Grenoble 380 HMB.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Tot wel 160 kilometer met de Gazelle Grenoble C5

Dankzij de hoogwaardige accu geniet je met de Gazelle Grenoble C5 van een betrouwbare en langdurige energiebron. De accu is elegant geïntegreerd in het frame, wat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk. Met de Grenoble C5 kun je genieten van een royale actieradius, waardoor je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Afhankelijk van het type accu leg je tot wel 160 kilometer af! Of je nu naar het werk fietst of de prachtige natuur verkent, de Grenoble C5 zorgt ervoor dat je altijd verder kunt gaan.

De Gazelle Grenoble C5 met 5 versnellingen

Met zijn 5-speed Shimano Nexus-versnellingssysteem biedt de Gazelle Grenoble C5 een soepele en nauwkeurige schakelervaring. Hiermee kun je eenvoudig de juiste versnelling kiezen, ongeacht het terrein of de snelheid waarop je fietst. Of je nu wilt versnellen op vlakke wegen of comfortabel wilt klimmen, de Grenoble C5 past zich aan aan jouw behoeften, waardoor je altijd in de ideale versnelling trapt. Deze e-bike heeft zo'n krachtige motor dat er speciaal een nieuwe 5-versnellingsnaaf voor is ontwikkeld om al die kracht op te vangen. De Grenoble C5 HMB is bovendien voorzien van een aandrijfriem in plaats van een ketting. Deze is schoner dan een ketting en gaat vele malen langer mee.

Geschikt voor alle type fietsers

Of je nu een forens bent die dagelijks naar het werk fietst, een actieve fietser die graag lange tochten maakt of iemand die gewoonweg wilt genieten van het comfort en gemak van een elektrische fiets, de Grenoble C5 biedt uitkomst. Met zijn betrouwbare motor, duurzame accu, grote actieradius en soepele versnellingen is deze e-bike perfect voor iedereen die op zoek is naar een ongekende rijervaring.

Gazelle Grenoble C5 proefrijden?

Je nieuwe e-bike eerst uitproberen? Dat kan! Kies je favoriete model uit en plan een proefrit bij een Bike Totaal bij jou in de buurt. Laat je adviseren door de specialist over de juiste maat en het ideale model. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. Ben je al overtuigd? Bestel je nieuwe Gazelle Grenoble C5 eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.