Filters

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix combineert een sportief design met comfort. Dit maakt dit de ideale fiets voor je tochten. De fiets is uitgerust met een zeer krachtige Shimano middenmotor. Deze krachtige motor zorgt ervoor dat je overal, zowel in de stad als in heuvelachtig landschap kan genieten van je rit. De hydraulische schijfremmen op de elektrische fiets zorgen ervoor dat je tijdens je rit altijd veilig en snel tot stilstand kan komen. Niets voor niets is de Gazelle Chamonix T10 bekroond als Beste Koop in de AD fietstest 2022.

Welke Gazelle Chamonix je ook kiest, je krijgt altijd het Bike Totaal Fietspaspoort voor optimale service en onderhoud aan je e-bike. En kies je voor 5 jaar garantie? Dan fiets je 5 jaar lang onbezorgd met vervanging en reparatie.

4 producten
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van  160 tot 175 km
 3.299,00-
Chamonix T10 HMS Heren
Shimano Steps E6100 middenmotor, 60 Nm | 10 versnellingen | Actieradius van 120 tot 175 km
 3.299,00-
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van  160 tot 175 km
 3.299,00-
Chamonix T10 HMS Dames
Shimano Steps E6100 middenmotor, 60 Nm | 10 versnellingen | Actieradius van 120 tot 175 km
 3.299,00-

Tot wel 175 km met de Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix staat bekend om de sportieve uitstraling. De accu zit verstopt in het slanke frame. Naast een 500 Wh accu met een actieradius van maar liefst 160 kilometer kun je kiezen voor een extra grote accu van maar liefst 630 Wh. Zo fiets je tot wel 175 kilometer! Dat is van Amsterdam naar Eindhoven, mét een koffiepauze in Tilburg. Ook aan comfort hoef je niets in te leveren. Met de verende voorvork en zadelpen en de brede banden voel je niets van die vervelende hobbels in de weg.

Uitgerust met een krachtige Shimano STEPS middenmotor

De Gazelle Chamonix is uitgerust met een soepele en krachtige Shimano STEPS middenmotor. Voorzien van 50 Nm (C7) of 60 Nm (C5 en T10) aan kracht. Zo ben je niet alleen als eerste weg bij het stoplicht, maar fiets je ook moeiteloos de Limburgse heuvels door. Of wat dacht je van de tegenwind in de polder? Geen probleem met deze e-bike!

Net zo snel als je uit de startblokken rijd, sta je ook weer veilig stil. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je ook bij slecht weer eenvoudig tot stilstand komt. Daarnaast heeft de motor 3 ondersteuningsniveaus. En neem je je Gazelle Chamonix aan de hand? Deze elektrische fiets heeft een speciale meeloopstand.

Welke versnelling is het meest geschikt voor mij?

De Gazelle Chamonix elektrische fiets is verkrijgbaar met een derailleur met 10 versnellingen of met een naafversnelling met 5 of 7 versnellingen. Met een derailleur versnelling kun je je eigen trapkracht en snelheid bepalen. Zo trotseer je met gemak langere ritten en heuvelachtige landschappen. Ga je je Gazelle Chamonix vooral in de stad en voor kortere ritjes gebruiken? En wil je zelf liever weinig of geen onderhoud uitvoeren? Dan is een naafversnelling de beste keuze.

Pas eenvoudig de zithouding aan van je Gazelle Chamonix

Ben je van plan om je Gazelle Chamonix zowel voor woon-werkverkeer als voor recreatieve ritjes te gebruiken? Met de Switch stuurpen pas je eenvoudig je zithouding aan. Zonder gereedschap! Zo kun je in druk verkeer kiezen om wat meer rechtop te zitten. En ga je een lange fietstocht maken? Dan fiets je fijner met een sportievere houding. Met de stuurpen switch je nu onderweg eenvoudig van houding.

Gazelle Chamonix eerst uitproberen?

Je nieuwe Gazelle Chamonix eerst uitproberen? Dat kan! Kies één van de modellen en plan je proefrit bij jouw Bike Totaal winkel. De specialist adviseert je over de juiste en het ideale model gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt! Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.

De Gazelle Chamonix serie komt in de volgende uitvoeringen: