Filters

Gazelle Medeo

De Gazelle Medeo is een zeer mooie en functionele e-bike. Deze elektrische fiets wordt aangedreven door een krachtige Bosch middenmotor. Niet alleen is deze motor zeer onderhoudsarm, met 65 Nm is het ook een van de krachtigste op de markt. De Medeo is verkrijgbaar met een 400 of 500 Wh accu, waarmee je tot 120 en 160 kilometer kunt fietsen. Naast snelheid doet deze elektrische fiets ook niet onder voor veiligheid. Met hydraulische schijfremmen sta je binnen de kortste keren weer stil.

Voor welke Gazelle Medeo je ook gaat, je krijgt bij elke fiets het Bike Totaal Fietspaspoort voor uitstekende service en onderhoud bij een Bike Totaal bij jou in de buurt.

5 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 659 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm10 versnellingenActieradius van 160 km
 3.299,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm9 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-
Bosch Performance Line Speed middenmotor, 85 Nm10 versnellingenActieradius van 160 km
 3.799,00-
Bosch Performance Line Speed middenmotor, 85 Nm10 versnellingenActieradius van 160 km
 3.799,00-

Gazelle Medeo: dé hybride e-bike

De Gazelle Medeo HMB elektrische fiets heeft het allebei: een sportieve elektrische fiets met een sportieve zit én een echte stadsfiets met het comfort van brede banden en een verende voorvork. De e-bike is voorzien van een derailleur met 9 of 10 versnellingen waarmee je gemakkelijk grotere afstanden aflegt. Dit zijn de Gazelle Medeo T9 en Gazelle Medeo T10  

Krachtige Bosch middenmotor voor lange ritten

De Medeo beschikt over een zeer krachtige Bosch Performance Line middenmotor met maar liefst 65 Nm. Met zoveel kracht ben je altijd als eerste weg bij het stoplicht. Tegenwind of heuvels? Geen enkel probleem met de Gazelle Medeo. Kies je voor een grotere accu met een grotere actieradius? Dan kun je met deze elektrische fiets prachtige lange ritten maken.

Gazelle Medeo als stadsfiets

Op het gebied van comfort heeft deze e-bike veel weg van een stadsfiets. Tramrails of verkeersdrempels onderweg? Door de verende telescopisch voorvork en de brede banden heb je daar nooit meer last van. De stevige spatborden en het kettingscherm houden daarnaast je broek schoon. Ook de bagagedrager is van alle gemakken voorzien. Met het MIK-systeem kun je gemakkelijk een kinderzitje of fietstas bevestigen. Ook de accu is netjes weggewerkt in de bagagedrager. Hierdoor laad je je accu gemakkelijk op en neem je 'm gemakkelijk mee als je je fiets in de stad parkeert.

De Medeo als snelle speed pedelec

Van plan om veel en lang op pad te gaan met je e-bike? Dan is een speed pedelec misschien wel iets voor jou. Een speed pedelec is een elektrische fiets waarmee je tot 45 kilometer per uur gaat. Ter vergelijking: een 'gewone' elektrische fiets gaat tot 25 kilometer per uur. Een speed pedelec is ideaal voor woon-werkverkeer als je werk niet te ver weg is. Vermijd de files én bespaar tijd! De Gazelle Medeo Speed heeft een nóg krachtigere Bosch motor die wel 85 Nm levert. Om je veiligheid te garanderen is de Medeo Speed voorzien van een koplamp. Daarmee weet je zeker dat je gezien wordt.

Gazelle Medeo eerst uitproberen?

Je nieuwe Medeo eerst uitproberen? Dat kan! Kies je favoriete model uit en plan een proefrit bij een Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Laat je adviseren door de specialist en vind de ideale Medeo voor jou. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ben je al overtuigd? Bestel je nieuwe Gazelle Grenoble eenvoudig online. Haal je nieuwe e-bike op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.