Filters

Gazelle Medeo T9 HMB

Maak je graag langere toertochten? De Gazelle ondersteunt je daarbij. De krachtige motor en 9 versnellingen zorgen ervoor dat je moeiteloos Limburgse heuvels of tegenwind in de polder trotseert. Deze elektrische fiets heeft een sportieve zit. Zo kun je kilometer na kilometer genieten van je rit. En met de hydraulische schijfremmen heb je alles onder controle. De bagagedrager is uitgerust met het MIK-systeem, zodat je ook gemakkelijk een fietstas voor je picknick of een kinderzitje kunt bevestigen.

Bij de Gazelle Medeo T9 HMB krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!

2 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 65 | 9 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 9 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-

Gazelle Medeo T9 HMB voor kilometers lang fietsplezier

Met de Medeo T9 e-bike krijg je heel veel waar voor je geld. Je krijgt de kwaliteit waar Gazelle om bekend staat, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor (65 Nm) en standaard al een grote accu (400 Wh). De versnelling en de remmen zijn van het merk Shimano. Deze Gazelle is een van de lichtste elektrische fietsen in zijn soort, wat de hanteerbaarheid ten goede komt. De geveerde voorvork en brede banden maken deze Medeo extra comfortabel. Op deze sportieve e-bike kun je urenlang toeren zonder moe te worden.

Alles mee op de Gazelle Medeo T9 HMB

De bagagedrager is uitgevoerd met het MIK-systeem. Dit is een universeel systeem waar veel accessoires gebruik van maken. Zo kun je heel eenvoudig en veilig een kinderzitje op je bagagedrager bevestigen. Wil je je lunch voor onderweg meenemen? Dan kun je dankzij het MIK-systeem heel eenvoudig fietstassen aan je bagagedrager bevestigen. Als je een stuurmand handiger vindt, dan kun je ook die gewoon op deze e-bike meenemen.

Steeds langere tochten op je Gazelle Medeo T9 HMB

De Gazelle Medeo T9 HMB is standaard voorzien van van een 400 Wh accu waar je tot wel 100 kilometer mee vooruit kunt. Zo kun je al een flinke tocht maken voor je weer moet opladen. Maar deze sportieve elektrische fiets nodigt uit voor nog langere ritten. Ook dat kan gemakkelijk als je kiest voor een accu van 500 Wh met een actieradius van wel 130 kilometer.

Medeo ook met 10 versnellingen

De Gazelle Medeo is er ook met 10 versnellingen: De Gazelle Medeo T10. Niet alleen heeft deze elektrische fiets een groter schakelbereik. Het uiterlijk is ook strakker doordat de accu is geïntegreerd in de onderbuis. Daardoor ziet deze fiets er nog sportiever uit. Gazelle heeft ook nog vele andere mooie elektrische damesfietsen en elektrische herenfietsen.

Op de Gazelle Medeo Speed de file voorbij

Een speed pedelec is een perfecte manier om je te verplaatsen naar je werk. Je gaat de file voorbij en hebt geen probleem met parkeren. En dan is het ook nog eens veel beter voor het milieu. De Gazelle Medeo Speed ondersteunt je tot een maximale snelheid van 45 km/h. Bij deze snelheid heb je uiteraard wel een paar verplichtingen: je moet een helm op, je speed pedelec moet verzekerd zijn en je moet een rijbewijs hebben.

Waar op letten?

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test de Gazelle Medeo T9 HMB bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Gazelle Medeo T9 HMB? Kom langs jouw Bik Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test de Gazelle Medeo T9 HMB e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Gazelle. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.