Filters

Gazelle Citygo

De Gazelle Citygo is dé ideale fiets voor gebruik in de drukke stad. Deze moderne en robuuste fiets is geschikt voor elk soort terrein. Met een fietsbagagedrager die je kunt monteren aan de Citygo neem je gemakkelijk je laptop, boodschappen en zelfs een kinderzitje mee. De CityGo valt op in de overvolle fietsenstalling vanwege zijn unieke kenmerken en opvallende stijl. Het ringslot en kettingslot bieden extra beveiliging tegen diefstal. En met geïntegreerde verlichting ga je altijd veilig op pad.

Bij elke fiets ontvang je het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo ben je verzekerd van uitstekende service en onderhoud. Bij de Gazelle Citygo C7 ontvang je bovendien gratis het 5 jaar garantiepakket. Zo fiets je jarenlang onbezorgd op je nieuwe e-bike.

2 producten
Shimano Steps E5000 middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.399,00-
Shimano Steps E5000 middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.399,00-

Gazelle CityGo is gebouwd voor de stad

Deze e-bike heet niet voor niets CityGo. Hij is gemaakt om mee de stad in te gaan. De koplamp is opgenomen in het frame, zodat deze optimaal beschermd is. Ook in de fietsenstalling kan deze elektrische fiets tegen een stootje. Met de opvallende kleuraccenten kun je hem tussen de andere fietsen ook gemakkelijk weer terugvinden. Aan de bagagedrager zit een opbergvak met een extra kettingslot. Je kunt hem dus altijd extra vastmaken om diefstal te voorkomen. Al met al een hele robuuste elektrische stadsfiets.

Zweef over de weg met de Citygo

Het rijden op de Citygo is een ervaring op zich. Dankzij de soepele elektrische ondersteuning voelen zelfs de heuvelachtige straten en tegenwind als een licht briesje. Het systeem anticipeert slim op je trappingsintensiteit en past de ondersteuning dienovereenkomstig aan, waardoor je altijd het gevoel hebt dat je zweeft in plaats van hard te trappen. Dit maakt de reis naar het werk, de supermarkt of zelfs een uitje in het weekend niet alleen gemakkelijker, maar ook aangenamer.

Veiligheid voorop bij de Gazelle CityGo C7

Deze elektrische fiets heeft 7 versnellingen en een stille en betrouwbare Shimano middenmotor met 40 Nm aan kracht. Kracht genoeg om mee door de stad te gaan, zelfs als je fiets is volgeladen. Om ook weer veilig te kunnen stoppen heeft de fiets hydraulische schijfremmen en extra brede banden.

Met de Gazelle Citygo denk je aan de toekomst

Het gebruik van een elektrische fiets zoals de Gazelle Citygo draagt niet alleen bij aan een persoonlijk gevoel van vrijheid en gemak, maar ook aan een duurzamere en groenere wereld. Door voor korte ritten de auto te laten staan en op de Citygo te stappen, vermindert men de CO2-voetafdruk en draagt men bij aan een gezondere stedelijke omgeving.

De Gazelle Citygo eerst uittesten?

Ben je er nog niet uit? Geen probleem! Kom langs de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt voor een proefrit. Geheel vrijblijvend kun je op je gemak de verschillende Gazelle Citygo modellen proefrijden. Laat je adviseren en vind dé perfecte e-bike voor jou. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. Ook voor je service en onderhoud zit je bij Bike Totaal goed. 

Al overtuigd? Bestel je nieuwe Citygo eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk!