Filters

Gazelle Makki Load

De Gazelle Makki Load is een indrukwekkende serie elektrische fietsen die uitblinkt in veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of je nu boodschappen wilt doen, je kinderen naar school wilt brengen of gewoonweg wilt genieten van een ontspannen fietstocht, de Makki Load staat voor je klaar.

Bij de Gazelle Makki Load krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen!


1 product

Gazelle Makki Load HMB Dames

 4.999,00-
Best getest
Bosch Performance Line middenmotor, 65 NmEnviolo traploze versnellingActieradius van 120 tot 160 km
 4.999,00-

De Gazelle Load, elektrische fietsen van kwaliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Makki Load is de accu. Deze fietsen zijn uitgerust met een hoogwaardige accu die zorgt voor een uitstekende actieradius. Met een volledig opgeladen accu kun je met gemak lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het bereik. Of je nu een korte rit maakt of een langere fietstocht plant, de Makki Load is ontworpen om aan je behoeften te voldoen.

Wat betreft de actieradius kunnen de Gazelle Makki Load fietsen ongeveer 85 kilometer ver fietsen, afhankelijk van de omstandigheden en het gekozen ondersteuningsniveau. De actieradius kan ook worden beïnvloed door factoren zoals de gekozen versnelling, het terrein en het gewicht dat je meeneemt op de fiets. Het is altijd een goed idee om rekening te houden met deze factoren bij het plannen van je fietstocht.

Ontdek de stevige motor van de Gazelle Makki Load

De Gazelle Makki Load elektrische fietsen zijn uitgerust met een krachtige en betrouwbare motor. De motor bevindt zich bij de trapas, wat zorgt voor een goede gewichtsverdeling en een prettige fietservaring. De Makki Load-modellen zijn uitgerust met een Bosch performance line motor met een 65 Nm koppel. Deze motoren bieden voldoende ondersteuning, zodat je moeiteloos kunt fietsen, zelfs bij tegenwind of heuvelachtig terrein.

De Gazelle Makki Load elektrische fietsen bieden een uitstekende combinatie van een krachtige accu, indrukwekkende actieradius en betrouwbare motor. Of je nu op zoek bent naar een praktische fiets voor dagelijkse ritten of een avontuurlijke metgezel voor langere tochten, de Makki Load heeft het allemaal. Met deze elektrische fietsen kun je genieten van comfortabele en zorgeloze fietstochten, waar je ook naartoe wilt gaan.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

Test de Gazelle Makki Load bij Bike Totaal

Enthousiast geworden over de Gazelle Makki Load? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. Test de Gazelle Makki Load e-bike uit en ervaar zelf de ongekende rijervaring van een Gazelle. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke e-bike het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe e-bike eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.