Filters

Gazelle Paris

De Gazelle Paris C7 elektrische fietsen zijn de perfecte keuze voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbaar en efficiënt vervoermiddel. Met hun strakke design, geavanceerde technologie en comfortabele rijervaring, leveren deze fietsen een uitstekende prestatie voor dagelijks gebruik.

Bij aankoop van elke Gazelle Paris elektrische fiets in onze webshop of fietsenwinkel krijg je het gratis Fietspaspoort. Bij aankoop van een Gazelle Paris C7 fiets krijgt u gratis het 5 jaar garantiepakket.

7 producten
Bosch Active Line middenmotor, 40Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.149,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.299,00-

Gazelle Paris C7+ HMB Heren

 2.449,00-
Beste koop
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.449,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.449,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.299,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.149,00-
Bosch Active Line plus middenmotor, 50 Nm7 VersnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.599,00-

De Gazelle Paris C7 heeft alle technische snufjes die je nodig hebt

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Paris elektrische fietsen is de krachtige motor. De fietsen zijn uitgerust met een hoogwaardige elektrische motor die naadloos in het ontwerp is geïntegreerd. Deze motor levert voldoende vermogen om soepel te accelereren en moeiteloos heuvels op te fietsen. De Gazelle Paris C7 fietsen hebben verschillende ondersteuningsniveaus, zodat je kunt kiezen hoeveel hulp je wilt krijgen tijdens het fietsen.

De accu van de Gazelle Paris elektrische fietsen is betrouwbaar en duurzaam. De fietsen worden geleverd met een hoogwaardige lithium-ion accu die een lange levensduur heeft en snel kan worden opgeladen. Afhankelijk van het gekozen ondersteuningsniveau en de omstandigheden, kan de actieradius van de fiets variëren. Over het algemeen bieden de Gazelle Paris C7 fietsen een actieradius van ongeveer 70 tot 125 kilometer op een volledig opgeladen accu. Dit stelt je in staat om probleemloos lange afstanden af te leggen en zelfverzekerd naar je bestemming te rijden.

Mooie voorzieningen bij de Gazelle Paris fietsen

Naast de motor en de accu bieden de Gazelle Paris C7 elektrische fietsen ook een uitstekend rijcomfort. Ze zijn voorzien van een geavanceerd veringssysteem dat schokken en trillingen op ruwe wegen absorbeert, waardoor je rit soepel en comfortabel blijft. Bovendien hebben de fietsen een ergonomisch ontworpen zadel en stuur, zodat je in een natuurlijke en ontspannen houding kunt fietsen.

De Gazelle Paris elektrische fietsen zijn niet alleen technisch geavanceerd, maar ook stijlvol en trendy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een slank en modern ontwerp dat zeker de aandacht trekt. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, de Gazelle Paris elektrische fietsen bieden een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en stijl.

Met de Gazelle Paris C7 haal je het totaalplaatje in huis

Met de Gazelle Paris C7 elektrische fietsen haal je een hoogwaardige fiets in huis met een betrouwbare motor, duurzame accu en voldoende actieradius om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Of je nu een snelle rit naar het werk wilt maken of gewoon wilt genieten van de vrijheid van elektrisch fietsen, de Gazelle Paris elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. Wat voor type motor moet je kiezen? Hoeveel versnellingen, of misschien wel geen versnellingen? Wat voor type accu? We snappen dat je veel vragen hebt. We helpen je graag op weg. Bekijk de e-bike aankoopgids.

Maak een proefrit op de Gazelle Paris C7 bij jouw Bike Totaal winkel

Dus als je op zoek bent naar een elektrische fiets die superieure prestaties, stijl en veiligheid biedt, kijk dan niet verder dan de Gazelle Paris! Kom deze geweldige fiets zelf ervaren door gebruik te maken van onze gratis proefritten op een van onze locaties in heel Nederland - met meer dan 140 winkels zit er altijd een Bike Totaal bij jou in de buurt.