Bike Totaal Lambeck Deze winkel

Bike Totaal Lambeck

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Lambeck

Bike Totaal Lambeck

Farmsumerweg 126
9902 BW APPINGEDAM
3048 beoordelingen 9 - zeer goed

Fietsenwinkel Appingedam

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Appingedam? Bike Totaal Lambeck is de ideale bestemming voor elke fietsenthousiast! Wij delen jouw passie voor fietsen en voorzien je van professioneel advies om de juiste keuze te maken. Bekijk ons brede aanbod van nieuwe, elektrische en gebruikte fietsen.

Heeft je fiets reparaties nodig? Wij verwelkomen je met open armen voor al je fietsbehoeften!

Openingstijden
maandag
13:30-18:00
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Alle zon- en feestdagen gesloten.

Zoek je een elektrische fiets?

Bij Bike Totaal Lambeck vinden we samen de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Wij hebben e-bikes van onze A-merken voor je verzameld: Batavus, Sparta, Dutch ID, Cortina, Gazelle en Koga.

Ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en meer

Bij Bike Totaal Lambeck helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Onze collectie fietsen bestaat uit diverse A-merken, kleuren en soorten. Er is dus altijd een fiets die perfect bij jou past. Bij elke nieuwe fiets krijg je een gratis Fietspaspoort. Zo blijft je fiets altijd in topconditie. Wil je onze collectie proberen? In onze showroom staan onder andere fietsen van Batavus, Cortina, Gazelle en Koga voor je klaar. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Fietslease
Fietsverhuur
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Zadelmeting
Bekijk meer

Op zoek naar een tweedehands fiets?

Naast de nieuwste modellen van fietsen en elektrische fietsen, bieden wij ook een gevarieerd assortiment aan tweedehands fietsen. Deze fietsen worden grondig gecontroleerd en gerepareerd, zodat je ook met een tweedehands fiets veilig op pad kunt. Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om onze showroom te bezoeken voor een proefrit met een tweedehands fiets.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Lambeck zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.