Natuur en historie rond Oldenzaal

Oldenzaal is omgeven door prachtige natuur, waaronder het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Dit gebied staat bekend om zijn afwisselende landschap met bossen, heidevelden, en traditionele Saksische boerderijen. Fietsers kunnen genieten van rustige paden en de schoonheid van de natuur. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar die variëren in moeilijkheidsgraad en lengte, waardoor zowel beginnende als ervaren fietsers een geschikte route kunnen vinden. De regio is gastvrij; er zijn voldoende cafés, restaurants en andere voorzieningen langs de fietsroutes waar je kunt pauzeren en genieten van lokale lekkernijen.

Oldenzaal zelf is een historische stad, de oudste stad van Twente, met veel cultureel erfgoed. Fietsen in en rond de stad biedt de mogelijkheid om historische monumenten zoals de eeuwenoude Plechelmusbasiliek en stadswallen te verkennen.

Fietsreparatie en onderhoud in Oldenzaal

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Oldenzaal kan je bij op twee plaatsen terecht bij Bike Totaal. Neem contact op met de winkel van jouw keuze en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om van Oldenzaal en de prachtige omgeving te genieten. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Oldenzaal. 

Bike Totaal Cameron

Nieuwstraat 83

7572 BZ Oldenzaal

0541 51 29 06

Bike Totaal Fietz Oldenzaal

Enschedesestraat 93

7574 AA Oldenzaal

0541 29 67 57