Bike Totaal Baan Deze winkel

Bike Totaal Baan

 
Bike Totaal Baan is een begrip in Nijverdal en omgeving. Het team staat altijd klaar om je een passend advies te geven bij de aankoop van jouw fiets. In onze fietsenwinkel hebben wij een ruime keuze aan fietsen, zowel nieuw als tweedehands. Tevens is er een breed aanbod aan fietsonderdelen en accessoires. In onze professionele werkplaats met gediplomeerde monteurs verzorgen wij al het onderhoud aan jouw fiets.
Bike Totaal Baan

Bike Totaal Baan

Boomcateweg 77
7442 BG Nijverdal
1091 beoordelingen 9.3 - zeer goed

Fietsenwinkel Nijverdal

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Baan in Nijverdal zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-20:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dinsdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:30-13:30 uur.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Bike Totaal Baan vind je een elektrische fiets voor elk budget. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Met het standaard superservicepakket hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen.

Wil je graag vooraf ons assortiment zien? Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

• Batavus elektrische fietsen

Dutch ID elektrische fietsen

• Gazelle elektrische fietsen

• Cortina elektrische fietsen

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Baan geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Nijverdal. Je ontvangt ook altijd een fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Batavus fietsen

Gazelle fietsen

Cortina fietsen

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Bike Totaal Baan services

Fietslease
Fietsverhuur
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Zadelmeting

Ook voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Bike Totaal Baan ben je van harte welkom voor reparatie, service en onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw fiets weer in topconditie weggaat. Heb je de fiets bij ons gekocht? Dan staan jouw gegevens gekoppeld aan de Bike Totaal Servicepas en krijg je automatisch een uitnodiging voor de periodieke onderhoudsbeurt. Fijn toch? Hoef jij er niet meer aan te denken.