Bike Totaal De Wilt

 
Profile De Wilt 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal De Wilt. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Bike Totaal De Wilt
Openingstijden
maandag
08:30-17:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
08:30-17:30
donderdag
08:30-17:30
vrijdag
08:30-17:30
zaterdag
09:00-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden
maandag
08:30-17:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
08:30-17:30
donderdag
08:30-17:30
vrijdag
08:30-17:30
zaterdag
09:00-16:00
zondag
Gesloten

Profile De Wilt ‘de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal De Wilt.

Binnenkort wordt onze winkel daarom verbouwd naar de nieuwe Bike Totaal look. Een nieuwe naam, maar met de service die je van ons gewend bent. Zo kunnen we je ook in de toekomst voorzien van de beste service en advies. Zodat jij onbezorgd kunt fietsen. Nu, en later.

Bike Totaal De Wilt

Wij houden van ons vak.

Ben je op zoek naar de perfecte fiets die bij je past, dan zullen wij je hiermee helpen. Ook voor e-bikes zijn wij het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van elektrische fietsen en goed opgeleid personeel kunnen wij je uitstekend helpen bij de keuze voor een nieuwe e-bike.

Vacature

Wij zoeken versterking! Bekijk onze vacature voor fietstechnicus hier.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal De Wilt vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwiel motor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

• Batavus elektrische fietsen

• Cortina elektrische fietsen

• Gazelle elektrische fietsen

Dutch ID elektrische fietsen

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Bike Totaal De Wilt staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand. Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan een van onze topmerken:

• Batavus fietsen

• Gazelle fietsen

• Cortina fietsen

Kom langs in onze showroom

Een fiets moet naast mooi, ook comfortabel zijn. Wij heten je daarom van harte welkom in onze winkel om de fiets zelf te testen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en gaan samen met jou op zoek naar de beste fiets. We kijken welke framemaat je nodig hebt en welk type zadel voor jou geschikt is. Aarzel niet om een proefrit te maken om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Divers aanbod tweedehands fietsen

Je bent van harte welkom in onze showroom om een proefrit te maken op een tweedehands fiets. Naast de nieuwste fietsen en e-bikes hebben wij namelijk ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Zowel elektrische fietsen als stadsfietsen. Wij controleren en repareren alle tweedehands fietsen zorgvuldig, zodat je veilig en met een gerust hart wegfietst.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal De Wilt zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.