Fietsenwinkels in Harderwijk

Als je op zoek bent naar een betrouwbare fietsenwinkel in Harderwijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende Bike Totaal winkels in Harderwijk die een breed assortiment aan fietsen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een elektrische fiets, een mountainbike, of een kinderfiets, Harderwijk heeft een fietsenwinkel die perfect bij jouw behoeften past.

Fietsreparatie en onderhoud in Harderwijk

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Harderwijk kan je bij onze winkels terecht voor onderhoud en reparatie. Neem contact op met de winkel in jouw buurt en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om Harderwijk te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Harderwijk. 

Hier zijn enkele fietstips voor Harderwijk:

  • Veluwemeer fietsroute: Maak gebruik van de fietsknooppunten en verken de prachtige Veluwe en het Veluwemeer. Je kunt bijvoorbeeld een route fietsen langs de oever van het meer en genieten van het mooie uitzicht.

  • Fietsen door het oude centrum: Harderwijk heeft een charmant historisch centrum met smalle straatjes en oude gebouwen. Fiets rustig door de stad en ontdek de historische bezienswaardigheden, zoals de Vischpoort en het oude Stadhuis.

Bike Totaal Schraverus

Vlak bij het centrum van Harderwijk vind je Bike Totaal Schraverus. Met een ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en nog veel meer kan je hier altijd terecht. In de showroom krijg je altijd het juiste advies en in de werkplaats helpen we je graag! Meer weten? Klik op onderstaande button.

Bike Totaal Schraverus Drielanden

In een van de nieuwste wijken van Harderwijk vind je de tweede vestiging van Bike Totaal Schraverus. Met een ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en nog veel meer kan je hier altijd terecht. In de showroom krijg je altijd het juiste advies en in de werkplaats helpen we je graag! Meer weten? Klik op onderstaande button.

Bike Totaal Wigger

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!