Bike Totaal Leensvaart

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Leensvaart
Nico de Regtplein 3
3218 XW HEENVLIET
6045 beoordelingen 8.8 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-17:30
woensdag
08:30-17:30
donderdag
08:30-17:30
vrijdag
08:30-17:30
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Nico de Regtplein 3
3218 XW HEENVLIET
6045 beoordelingen 8.8 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-17:30
woensdag
08:30-17:30
donderdag
08:30-17:30
vrijdag
08:30-17:30
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten

Fietsenwinkel Heenvliet

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Leensvaart in Heenvliet zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

We hebben een breed assortiment A-merk (elektrische) fietsen, zodat iedere fietsliefhebber bij ons de deur uitgaat met een geschikte fiets én bijpassende accessoires. Je bent van harte welkom voor de merken Batavus, Cube, Dutch ID, Flyer, Gazelle, Koga, Roetz, Sparta, Riese & Müller en Stromer.   

Op zoek naar een elektrische fiets?

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Ook dan zit je bij Bike Totaal Leensvaart goed. Bij onze heb je keuze uit een ruim aanbod elektrische fietsen met verschillende eigenschappen. Zo bepaal je helemaal zelf het aantal versnellingen en het vermogen van de accu. Ook kan je kiezen uit een elektrische fiets met middenmotor of juist voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de juiste fiets te vinden. Bij vrijwel alle elektrische fietsen kun je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken. Wij hebben een aantal topmerken voor je geselecteerd.

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Bike Totaal Leensvaart staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een Fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand. Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan een van onze topmerken:

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een groot aanbod tweedehands fietsen

Ook voor tweedehands fietsen ben je welkom in onze showroom. Naast nieuwe modellen hebben wij namelijk een ruim assortiment tweedehands fietsen. Al deze tweedehands fietsen zijn gecontroleerd, hierdoor kan je veilig de weg op. Heb je nog vragen over een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Jouw fiets laten repareren?

Ook voor onderhoud en/of reparatie ben je van harte welkom bij Bike Totaal Leensvaart. In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat je fiets weer in orde is. Heb je een Bike Totaal Fietspaspoort? Dan is het extra handig. Je wordt automatisch uitgenodigd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. 

Wijziging reparatiebeleid

Helaas hebben wij al een aantal jaar te maken met een uitdaging in onze werkplaats. We zouden het liefst iedereen willen helpen, maar wij zijn er achter gekomen dat we dat niet kunnen. De voornaamste oorzaken zijn het wegvallen van een groot aantal winkels in de regio en de krapte op de arbeidsmarkt. 

 Wat verandert er?

  • Fietsen die bij ons aangeschaft zijn, repareren wij met voorrang;

  • Is jouw fiets niet bij ons gekocht, maar zijn we wel dealer van jouw fiets? Hou dan helaas rekening met langere wachttijden op reparatie en onderhoud;

  • Merken waar wij geen dealer van zijn repareren wij niet meer.

Service en onderhoudsbeurten doen wij op afspraak. Een spoedgeval proberen wij zo snel mogelijk op te pakken. Hier houden we elke dag wat ruimte voor in de planning. Uiteraard kan je gebruik maken van onze haal- en bezorgservice of leenfietsen!

Bike Totaal Leensvaart heeft het BOVAG-keurmerk

Kopen bij een winkel met het BOVAG-keurmerk heeft de volgende voordelen:

  • BOVAG garantie op een nieuwe fiets

  • BOVAG-aankoopgarantie op een tweedehandsfiets*

  • BOVAG-reparatiegarantie

  • Vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode

  • Er werkt altijd een goed opgeleide professional aan jouw fiets

  • BOVAG is beschikbaar voor hulp bij klachten

*Geldig bij alle tweedehandsfietsen vanaf €250,-. Doen er zich binnen twaalf maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld.

Oude fiets over? Inruilmogelijkheden.
Als je een nieuwe fiets koopt, kun je je oude bij ons inruilen. Toch fijn. De waarde is afhankelijk van de staat en van de leeftijd natuurlijk.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Als een reparatie wat langer duurt kun je bij Bike Totaal altijd een leenfiets pakken. Zo blijf je mobiel (en kun je die auto lekker laten staan).
Fietsverzekering
Van echte fietsenmakers en specialisten.
Fietsmeting
Wij bezorgen je fiets altijd 100% rijklaar. Zo heb je direct rijplezier!
Zadelmeting
Kom je een nieuwe fiets proefrijden of kopen? Met een zadelmeting zorgen we ervoor dat je altijd lekker zit.
Bekijk meer