Bike Totaal Leensvaart Deze winkel

Bike Totaal Leensvaart

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Leensvaart

Bike Totaal Leensvaart

Nico de Regtplein 3
3218 XW HEENVLIET
6118 beoordelingen 8.8 - zeer goed

Fietsenwinkel Heenvliet

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Leensvaart in Heenvliet zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

We hebben een breed assortiment A-merk (elektrische) fietsen, zodat iedere fietsliefhebber bij ons de deur uitgaat met een geschikte fiets én bijpassende accessoires. Je bent van harte welkom voor de merken Batavus, Cube, Dutch ID, Flyer, Gazelle, Koga, Roetz, Sparta, Riese & Müller en Stromer. 

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-17:30
woensdag
08:30-17:30
donderdag
08:30-17:30
vrijdag
08:30-17:30
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten

Op zoek naar een elektrische fiets?

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Ook dan zit je bij Bike Totaal Leensvaart goed. Bij onze heb je keuze uit een ruim aanbod elektrische fietsen met verschillende eigenschappen. Zo bepaal je helemaal zelf het aantal versnellingen en het vermogen van de accu. Ook kan je kiezen uit een elektrische fiets met middenmotor of juist voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de juiste fiets te vinden. Bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket . Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken. Wij verkopen merken als Batavus, Dutch ID, Gazelle, Koga en Sparta

Ruim aanbod stadsfietsen, transportfietsen en meer

Bij Bike Totaal Leensvaart helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Onze collectie fietsen bestaat uit diverse A-merken, kleuren en soorten. Er is dus altijd een fiets die perfect bij jou past. Bij elke nieuwe fiets krijg je een gratis Fietspaspoort. Zo blijft je fiets altijd in topconditie. Wil je alvast ons aanbod zien? Wij hebben A-merken in onze winkel staan zoals Batavus, Gazelle en Koga

Jouw fiets laten repareren?

Ook voor onderhoud en/of reparatie ben je van harte welkom bij Bike Totaal Leensvaart. In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat je fiets weer in orde is. Heb je een Bike Totaal Fietspaspoort? Dan is het extra handig. Je wordt automatisch uitgenodigd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. 

Wijziging reparatiebeleid

Helaas hebben wij al een aantal jaar te maken met een uitdaging in onze werkplaats. We zouden het liefst iedereen willen helpen, maar wij zijn er achter gekomen dat we dat niet kunnen. De voornaamste oorzaken zijn het wegvallen van een groot aantal winkels in de regio en de krapte op de arbeidsmarkt. 

 Wat verandert er?

  • Fietsen die bij ons aangeschaft zijn, repareren wij met voorrang;

  • Is jouw fiets niet bij ons gekocht, maar zijn we wel dealer van jouw fiets? Hou dan helaas rekening met langere wachttijden op reparatie en onderhoud;

  • Merken waar wij geen dealer van zijn repareren wij niet meer.

Service en onderhoudsbeurten doen wij op afspraak. Een spoedgeval proberen wij zo snel mogelijk op te pakken. Hier houden we elke dag wat ruimte voor in de planning. Uiteraard kan je gebruik maken van onze haal- en bezorgservice of leenfietsen!

Bike Totaal Leensvaart services

Fietslease
Haal- en Brengservice
Fietsverhuur
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Zadelmeting

Wij hebben een groot aanbod tweedehands fietsen

Ook voor tweedehands fietsen ben je welkom in onze showroom. Naast nieuwe modellen hebben wij namelijk een ruim assortiment tweedehands fietsen. Al deze tweedehands fietsen zijn gecontroleerd, hierdoor kan je veilig de weg op. Heb je nog vragen over een specifiek model? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Bike Totaal Leensvaart heeft het BOVAG-keurmerk

Kopen bij een winkel met het BOVAG-keurmerk heeft de volgende voordelen:

  • BOVAG garantie op een nieuwe fiets

  • BOVAG-aankoopgarantie op een tweedehandsfiets*

  • BOVAG-reparatiegarantie

  • Vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode

  • Er werkt altijd een goed opgeleide professional aan jouw fiets

  • BOVAG is beschikbaar voor hulp bij klachten

*Geldig bij alle tweedehandsfietsen vanaf €250,-. Doen er zich binnen twaalf maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld.