Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg Deze winkel

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg

Zuidwenk 82
3751 CG BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
3023 beoordelingen 8.9 - zeer goed

Fietsenwinkel Spakenburg

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg is de fietsenwinkel waar je moet zijn in Spakenburg. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket.

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Spakenburg. Je ontvangt ook altijd een Fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken.

Maak de juiste keuze in onze showroom

Een fiets moet er goed uitzien en comfortabel zijn. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom. Bij ons kan je de fiets testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een nieuwe fiets. We meten welke framemaat nodig is en welk zadel bij jou past. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een glimlach weggaat.

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.

Deskundig advies
De vakmensen van de 163 Bike Totaal winkels zijn getraind om je te helpen met al je fietsvragen, zowel voor tijdens als na je aankoop. Zo kan jij lekker fietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Geef je fiets de aandacht die hij verdient. Onderhoud ‘m goed. Daarmee voorkom je gebreken op de lange termijn. Dus sla die eerste servicebeurt niet over. Die krijg je van ons!
Servicepakket bij elke fiets
Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo heb je de zekerheid dat je jarenlang onbezorgd kunt blijven fietsen.
Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Als een reparatie wat langer duurt kun je bij Bike Totaal altijd een leenfiets pakken. Zo blijf je mobiel (en kun je die auto lekker laten staan).

Baarn

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg

Amersfoort

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg

Spakenburg

Meer informatie over onze vestiging in Spakenburg

Fietslease
Fietsverhuur
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Zadelmeting
Bekijk meer