Bike Totaal Dekker Deze winkel

Bike Totaal Dekker

 
Profile Dekker 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Dekker. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Bike Totaal Dekker is een complete fietsenzaak met een zeer groot aanbod aan fietsen, accessoires en onderdelen en een goed uitgeruste werkplaats in Meteren en Geldermalsen.
Bike Totaal Dekker

Bike Totaal Dekker

Oudenhof 4 B
4191 NW Geldermalsen
1658 beoordelingen 9 - zeer goed

Fietsenwinkel Geldermalsen

Bike Totaal Dekker Geldermalsen is een fietsenwinkel waar je moet zijn in Geldermalsen. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Schaatsen slijpen & verkoop

Bij Bike Totaal Dekker kun je ook terecht voor het laten slijpen van schaatsen. Daarnaast verkopen wij ook Zandstra schaatsen: hockey-, kunst-, klap-, kinder-schaatsen en noren.

Zoek je een elektrische fiets?

Bij Bike Totaal Dekker Geldermalsen helpen we je graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Wil je onze collectie bekijken? Dit zijn onze topmerken:

• Batavus elektrische fietsen

• Sparta elektrische fietsen

• Dutch ID elektrische fietsen

• Cortina elektrische fietsen

• Gazelle elektrische fietsen

• Koga elektrische fietsen

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Dekker Geldermalsen geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Geldermalsen. Je ontvangt ook altijd een fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

• Batavus fietsen

• Gazelle fietsen

• Sparta fietsen

• Koga fietsen

• Cortina fietsen

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Bike Totaal Dekker Geldermalsen ben je van harte welkom voor reparatie, service en onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw fiets weer in topconditie weggaat. Heb je de fiets bij ons gekocht? Dan staan jouw gegevens gekoppeld aan de Bike Totaal Servicepas en krijg je automatisch een uitnodiging voor de periodieke onderhoudsbeurt. Fijn toch? Hoef jij er niet meer aan te denken.

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Bekijk meer