Bike Totaal Haijma Deze winkel

Bike Totaal Haijma

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Haijma

Bike Totaal Haijma

Langebuorren 18
9051 BG STIENS
1821 beoordelingen 9.1 - zeer goed

Fietsenwinkel Stiens

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Stiens? Dan ben je bij Bike Totaal Haijma aan het juiste adres. Wij zijn gek op fietsen en geven je graag deskundig advies. Zo maak je de juiste keuze. Wij bieden je een ruim aanbod nieuwe fietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. Maar ook voor de reparatie van je fiets ben je bij ons van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Haijma vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket.

Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Bike Totaal Haijma staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een Fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand. Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan een van onze topmerken:

Maak de juiste keuze in onze showroom

Een fiets moet er goed uitzien en comfortabel zijn. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom. Bij ons kan je de fiets testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een nieuwe fiets. We meten welke framemaat nodig is en welk zadel bij jou past. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een glimlach weggaat.

Tweedehands fiets kopen?

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Haijma zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten. 

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08.30-18:00
woensdag
08.30-18:00
donderdag
08.30-21:00
vrijdag
08.30-18:00
zaterdag
08.30-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dinsdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:00-13:00 Donderdag koopavond 19:00-21:00

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Bekijk meer