Bike Totaal Haijma Witgoed

Bike Totaal Haijma

 
Klik hier voor alle openingstijden
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Haijma Dé Witgoed Specialist in Stiens

Vertrouwd adres vlakbij Leeuwarden

Haijma Stiens is aangesloten bij ‘de witgoedspecialist’ formule, waardoor u zeker bent van een ruim assortiment tegen een eerlijke prijs. We doen zowel verkoop als reparatie en installatie. Als klant parkeert u gratis bij ons voor de deur. De gekozen machine leveren we thuis af en wordt dan ook meteen aangesloten, wel zo handig!

Ruim assortiment - bekende merken

In onze winkel hebben we een uitgekiend assortiment huishoudelijke apparaten en witgoed. In verschillende prijsklassen, de kans is dan ook groot dat u met de beste koop de deur uitgaat. We verkopen grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en koelkasten met daarnaast een brede sortering koffiemachines, stofzuigers, strijkijzers en zo meer. Klik op de links hiernaast voor het volledige aanbod. Onze merken zijn Miele, Samsung, Liebherr, Etna, AEG, Philips, Zanussi, Bosch en Siemens.

Eigen bezorgdienst

Samen de beste machine geselecteerd, dan wordt deze op afspraak zo snel mogelijk thuis afgeleverd. Grote apparaten kunnen direct aangesloten worden zodat u er dezelfde dag al plezier van heeft!

Haijma reparatieservice

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook direct helpen als er eens iets mis gaat. Veelal staat onze monteur nog dezelfde werkdag bij u op de stoep. En omdat we alles in eigen huis doen

Kom ook eens kennismaken met team Haijma Stiens, welkom!

Bekijk onze Witgoed site