Bike Totaal Woerden

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Molenvlietbrink 246 3448 HS Woerden
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

Best getest in 2023

Dit zijn de best geteste e-bikes

Dutch ID najaarsactie

Tot 300,- voordeel op diverse e-bikes

Topselectie najaar

De beste fietsen en accessoires

Fietsenwinkel Woerden

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Woerden? Dan ben je bij Bike Totaal Woerden aan het juiste adres. Wij zijn gek op fietsen en geven je graag deskundig advies. Zo maak je de juiste keuze. Wij bieden je een ruim aanbod nieuwe fietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. Maar ook voor de reparatie van je fiets ben je bij ons van harte welkom.

Onze winkel is al sinds 1992 gevestigd op Winkelcentrum Molenvliet te Woerden. Sinds Januari 2016 zijn wij onderdeel van de keten van Bike Totaal geworden om onze visie op de toekomst te richten en daar zijn we nog altijd blij mee. 

Het halen en brengen voor servicebeurten en reparatie van fietsen die bij ons zijn gekocht is gratis. Voor de fietsen die niet bij ons zijn gekocht geldt een tarief van 5,00 Euro voor het halen en brengen. Om niet teveel tijd te verliezen aan halen en brengen, hebben we ervoor gekozen om elke dag te halen en brengen in een specifiek gebied. 
  • Dinsdag: Waarder/ Driebruggen en Nieuwerbrug. 
  • Donderdag: heel Woerden en buitenwijken. 
  • Vrijdag: Kamerik en Zegveld.

Op zoek naar een elektrische fiets?

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Ook dan zit je bij Bike Totaal Woerden goed. Bij onze heb je keuze uit een ruim aanbod elektrische fietsen met verschillende eigenschappen. Zo bepaal je helemaal zelf het aantal versnellingen en het vermogen van de accu. Ook kan je kiezen uit een elektrische fiets met middenmotor of juist voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de juiste fiets te vinden. Bij vrijwel alle elektrische fietsen kun je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Wij hebben een aantal topmerken voor je geselecteerd.

Ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en meer

Bij Bike Totaal Woerden helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Onze collectie fietsen bestaat uit diverse A-merken, kleuren en soorten. Er is dus altijd een fiets die perfect bij jou past. Bij elke nieuwe fiets krijg je een gratis Fietspaspoort. Zo blijft je fiets altijd in topconditie. Wil je alvast ons aanbod zien? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld:

Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen 

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Woerden terecht. In onze werkplaats worden de fietsen snel en vakkundig klaargemaakt. Wij streven ernaar om reparaties, mits er geen onderdelen moeten worden besteld, dezelfde dag nog klaar te hebben. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Ons team van monteurs bestaat uit Vincent Peters, Youssef Bouchaoul, Ruben Griffioen en eigenaar Rob Klok. Bike Totaal Fietspaspoort bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?

Graag tot ziens bij Bike Totaal Woerden!

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken