Fietsen rondom Bilthoven

Fietsen in en rond Bilthoven is prachtig! Bilthoven ligt in een groene omgeving met veel mooie natuur en fietspaden. Je kunt genieten van de prachtige bossen, heidevelden en landelijke wegen in de omgeving. Er zijn ook verschillende fietsroutes beschikbaar die je langs interessante bezienswaardigheden en pittoreske plekjes voeren. Of je nu houdt van ontspannen fietsen of meer uitdagende routes, er is voor elk wat wils in Bilthoven en de omliggende gebieden. Of je nu graag je ogen uitkijkt in de natuur of langs mooie gebouwen, in Bilthoven kom je beiden tegen op de fiets! Laat je verrassen door dit mooie dorp in Utrecht. En laat je ook eens inspireren op één van de mooiste fietsroutes van Utrecht rondom Bilthoven. Een echte aanrader!

Fietsreparatie en onderhoud in Bilthoven

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Bilthoven kan je bij onze winkels terecht voor onderhoud en reparatie. Neem contact op met de winkel in jouw buurt en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om Bilthoven te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Bilthoven. 

Oude Brandenburgerweg 4Bike Totaal Mastwijk
Emmaplein 4Bike Totaal Van Weelden