Bike Totaal Wild Deze winkel

Bike Totaal Wild

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Wild

Bike Totaal Wild

Nieuwstraat 151
7605 AD Almelo
347 beoordelingen 9.2 - zeer goed

Fietsenwinkel Almelo

Bike Totaal Wild is fietsenwinkel waar je moet zijn in Almelo. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Wild vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achtwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket. Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Wild geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Almelo. Je ontvangt ook altijd een fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Maak de juiste keuze in onze showroom

Een fiets moet er goed uitzien en comfortabel zijn. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom. Bij ons kan je de fiets testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een nieuwe fiets. We meten welke framemaat nodig is en welk zadel bij jou past. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een glimlach weggaat.

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Wild zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Servicepas hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Bekijk meer