Bike Totaal Wild Deze winkel

Bike Totaal Wild

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Wild

Bike Totaal Wild

Nieuwstraat 151
7605 AD Almelo
350 beoordelingen 9.2 - zeer goed

Bike Totaal Wild

Bike Totaal Wild is dé fietsenwinkel in Almelo voor al je fietsbehoeften. Onze ervaren monteurs en deskundige verkopers bieden advies op maat voor elk type fiets. Met een uitgebreid aanbod aan (elektrische) fietsen en een welkom gevoel voor reparaties, staan we altijd voor je klaar.

Naast een uitgebreid assortiment fietsen, bieden we ook een breed scala aan onderdelen en accessoires om je fiets helemaal compleet te maken. Denk aan fietstassen, kinderzitjes, helmen en nog veel meer. Onze monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en onze werkplaats beschikt over de nieuwste gereedschappen om je fiets in topconditie te houden. Met het fietspaspoort, dat je bij je nieuwe fiets ontvangt, helpen we je met mailtjes om tijdig je fiets te laten onderhouden.

Openingstijden
maandag
08:00-18:00
dinsdag
08:00-18:00
woensdag
08:00-13:00
donderdag
08:00-20:00
vrijdag
08:00-18:00
zaterdag
08:00-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Maandag, dinsdag en donderdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:30-13:30

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Wild vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achtwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket. De topmerken in onze collectie zijn Batavus, Gazelle, Dutch ID en Sparta.

Deskundig advies voor jouw perfecte fiets

Er zijn veel factoren die bepalen welke fiets het beste bij jou past. Wij van Bike Totaal Wild geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Almelo. Je ontvangt ook altijd een fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld: Batavus, Sparta, Qio, Cube, Gazelle en Dutch ID.

Services Bike Totaal Wild

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting

Maak de juiste keuze in onze showroom

Een fiets moet er goed uitzien en comfortabel zijn. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom. Bij ons kan je de fiets testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een nieuwe fiets. We meten welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een glimlach weggaat.

Heb je er al eens aan gedacht om je fiets te leasen?Hiervoor zijn vele manieren beschikbaar, zowel particulier als via je werkgever. Daarbij kun je altijd gebruik maken van onze vertrouwde service. Vraag ernaar in onze winkel.

Ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Wild zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Servicepas hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.