Bike Totaal Sok

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Sok
Elsenerstraat 42
7461 DP Rijssen
1096 beoordelingen 9.3 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:00-18:00
woensdag
08:00-18:00
donderdag
08:00-20:00
vrijdag
08:00-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:00-13:30 uur.
Elsenerstraat 42
7461 DP Rijssen
1096 beoordelingen 9.3 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:00-18:00
woensdag
08:00-18:00
donderdag
08:00-20:00
vrijdag
08:00-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:00-13:30 uur.

Fietsenwinkel Rijssen

Bike Totaal Sok is dé fietsenwinkel in Rijssen. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. We helpen je graag met deskundig advies en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor (elektrische) fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Ook voor tweedehands fietsen.

Zoek je een elektrische fiets? 

Bij Bike Totaal Sok helpen we je graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket. Dit zijn onze topmerken:


Wil je nog geen afstand doen van je huidige fiets dan is het bij ons ook mogelijk om deze om te laten bouwen naar een E bike met behulp van een FMH ombouwset. Bij deze set kun je ervoor kiezen om de fiets zelf om te bouwen of dit door onze gespecialiseerde monteurs te laten doen.

De perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Sok staan voor jou klaar. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. We hebben verschillende soorten fietsen van bekende A-merken. Er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan al jouw wensen voldoet. Bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je van ons een Fietspaspoort. Zo heb je alle gegevens bij de hand. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan een van onze topmerken:


Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.


Tweedehands fiets kopen?

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.


Fietsreparatie, onderhoud en service

Is het tijd voor onderhoud? Of ben je op zoek naar iemand die jouw fiets kan repareren? Bij Bike Totaal Sok staan we voor je klaar. De specialisten van onze werkplaats brengen je fiets weer in topstaat. Heb je een Bike Totaal Fietspaspoort? Dan nemen wij contact met je op als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo is jouw fiets altijd klaar voor een rit.


Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Als een reparatie wat langer duurt kun je bij Bike Totaal altijd een leenfiets pakken. Zo blijf je mobiel (en kun je die auto lekker laten staan).
Fietsverzekering
Van echte fietsenmakers en specialisten.
Fietsmeting
Wij bezorgen je fiets altijd 100% rijklaar. Zo heb je direct rijplezier!