Bike Totaal Verboven

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Marktplein 29-31 5397 EV Lith
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00–18:00
Woensdag
09:00–18:00
Donderdag
09:00–18:00
Vrijdag
09:00–18:00
Zaterdag
09:00–16:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

Welkom bij Bike Totaal Verboven,


een bedrijf dat al sinds 1994 gerund wordt door vader Nico en waar sinds 2012 ook Niels, nadat hij eerst zelf ook al 15 jaar ervaring heeft op gedaan, zijn intrek heeft genomen. Een echt familie bedrijf dus. Je kunt ervan op aan dat, door de nodige jaren ervaring, jouw tweewieler in goede handen is.

Na de eerste 15 jaar de fietsen gerepareerd en verkocht te hebben op de locatie bij het tankstation in Lith, was er sinds juli 2012 de winkel op het Marktplein 21 in Lith.

Vanaf juli 2021 hebben wij onze nieuwe prachtige winkel betrokken, wat ook aan het Marktplein gevestigd zit maar dan op nummer 29-31 (naast de kerk).

Van e-bike tot kinderfiets

In onze winkel kan je terecht voor alles op fietsgebied. Je vindt een uitgebreid assortiment fietsen, van E-bike tot kinderfiets, van stads- tot racefiets. Ook is er een uitgebreid assortiment accessoires voor je fiets. Maar ook voor reparatie van de fiets ben je op het juiste adres. Zo heeft Bike Totaal Verboven Tweewielers zich afgelopen jaren weten te specialiseren op het gebied van elektrische fietsen en bieden wij de mogelijkheid om alle bekende merken E-bike’s uit te lezen via de computer om zo een deskundige diagnose te stellen. Bent je niet in de gelegenheid je tweewieler te brengen? Wij halen deze graag bij je thuis op. Uiteraard leveren we je bij reparatie, service en onderhoud een gratis vervangende fiets.

Dealer van…

Met trots is Verboven Tweewielers officieel dealer van de merken Gazelle, Batavus, Merida, Cortina, Sparta, Dutch Id, Rih en VanDijck. Voor de beginnende kleine fietsertjes hebben wij naast Gazelle en Batavus ook de merken Alpina, Loekie, Volare en Noxon in huis. Merken waar wij echt voor de volle 100 procent achter staan.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken