Bike Totaal Verboven

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Service, kwaliteit en gemoedelijkheid

A-merk fietsen met de bijbehorende service en garantie voorwaarden... Dat is wat je van ons kunt verwachten!

Zo kun je gebruik maken van ons 5 jaar garantiepakket en bieden we het Bike Totaal fietspaspoort bij de aankoop van je fiets.


Naast 3 gratis beurten bieden we ook de mogelijkheid om je zadel uit te testen en eventueel om te wisselen binnen 2 maanden. Mocht je zadel dus niet lekker zitten, kiezen we een fijner zadel voor je uit binnen dezelfde prijsklasse. Kies je voor een goedkoper of duurder zadel? Dan verrekenen we slechts het prijsverschil.

Haal- en brengservice | Gratis binnen de regio

Naast ons brede aanbod vol kwalitatieve fietsen, 5 jaar garantie, het Bike Totaal fietspaspoort, 3 gratis beurten en de zadel bedenktijd, bieden we ook een haal- en brengservice. Hierbij geldt:

  • Binnen de regio maak je kosteloos gebruik van de haal- en brengservice.

  • Wil je buiten de regio gebruik maken van de service? Dan gaan we samen in overleg over de bijkomende kosten.

Proefrit maken? Stap maar op!

We helpen je graag met het vinden van de perfecte fiets voor jou. Hierbij komt een proefrit vaak goed van pas. Bij ons kun je proefrijden op een breed aanbod DEMO e-bikes en adviseren we je graag over de modellen en maten.

Wil je onze DEMO e-bikes testen op een langere tocht? Dan ontvangen we hier van tevoren graag een berichtje over. Zo kunnen we er op tijd voor zorgen dat de gewenste e-bike met een opgeladen accu voor je klaarstaat!

Sleutelservice

Je fietssleutel verliezen is altijd vervelend. Vooral als de dekking van je fietsverzekering bij diefstal altijd 2 sleutels vereist... Wanneer je jouw originele fietssleutel kwijt bent, raden we je dus aan om deze direct opnieuw te bestellen. Geef dit ook door aan ons, zodat we dit meteen aan de verzekeringsmaatschappij kunnen melden.


Zo voorkom je ellende bij diefstal en ben je nog altijd goed verzekerd!