Bike Totaal Bleumink Eibergen Deze winkel

Bike Totaal Bleumink Eibergen

 
Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Eibergen gaat verder als Bike Totaal Bleumink Eibergen. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken?
Bike Totaal Bleumink Eibergen

Bike Totaal Bleumink Eibergen

Laagte 16
7151 BS Eibergen
1215 beoordelingen 9.2 - zeer goed

Fietsenwinkel Eibergen

Bike Totaal Bleumink is dé fietsenwinkel in Eibergen. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. We helpen je graag met deskundig advies en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor (elektrische) fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Ook voor tweedehands fietsen.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Bleumink Eibergen vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achtwiel motor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Bike Totaal Bleumink Eibergen staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand.

Maak de juiste keuze in onze showroom

Een fiets moet er goed uitzien en comfortabel zijn. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom. Bij ons kan je de fiets testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een nieuwe fiets. We meten welke framemaat nodig is en welk zadel bij jou past. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een glimlach weggaat.

Tweedehands fiets kopen?

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Jouw fiets laten repareren?

Ook voor onderhoud en/of reparatie ben je van harte welkom bij Bike Totaal Bleumink Eibergen. In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat je fiets weer in orde is. Heb je een fietspaspoort? Dan is het extra handig. Je wordt automatisch uitgenodigd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten