Bike Totaal van Oord

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal van Oord
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00-17:30
woensdag
10:00-17:30
donderdag
10:00-17:30
vrijdag
10:00-17:30
zaterdag
10:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijkse middagsluiting (werkplaats) tussen 12:00-13:00 uur.
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00-17:30
woensdag
10:00-17:30
donderdag
10:00-17:30
vrijdag
10:00-17:30
zaterdag
10:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijkse middagsluiting (werkplaats) tussen 12:00-13:00 uur.

OPENING 22 MAART 16:00U/20:00U

Wij nodigen jullie graag uit om te komen kijken in onze warme, huiselijke fietsenwinkel. Er zijn verschillende openingsfaciliteiten, zoals een gratis BikeWash. Zien wij u dan?

Fietsenwinkel Raamsdonksveer

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Raamsdonksveer? Dan ben je bij Bike Totaal van Oord Raamsdonksveer aan het juiste adres. Wij zijn gek op fietsen en geven je graag deskundig advies. Zo maak je de juiste keuze. Wij bieden je een ruim aanbod nieuwe fietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. Maar ook voor de reparatie van je fiets ben je bij ons van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal van Oord Raamsdonksveer vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achtwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

De perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal van Oord Raamsdonksveer staan voor jou klaar. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. We hebben verschillende soorten fietsen van bekende A-merken. Er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan al jouw wensen voldoet. Bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je van ons een fietspaspoort. Zo heb je alle gegevens bij de hand.

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Standaard superservice

Altijd fluitend wegfietsen.
Fluitend de fiets pakken. Elke dag weer. Dat is waar we het allemaal voor doen!
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Geef je fiets de aandacht die hij verdient. Onderhoud ‘m goed. Daarmee voorkom je gebreken op de lange termijn. Dus sla die eerste servicebeurt niet over. Die krijg je van ons!
Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Wij vinden het heel belangrijk dat jij met plezier de fiets pakt, elke dag. En altijd lekker fietst. Daarom geven we korting op servicebeurten. Scheelt toch weer.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Het komt bijna nooit voor. Maar het kán gebeuren dat je nieuwe fiets toch niet bij je past. Om welke reden dan ook. Kom dan gewoon langs.

Volg Bike Totaal van Oord