Bike Totaal van Oord

 
Tweedehandsfietsen worden medio mei weer beschikbaar gesteld op de Grote Kerkstraat 44. Meer informatie volgt.
Bike Totaal van Oord
Keizersdijk 48
4941 GG Raamsdonksveer
929 beoordelingen 9.2 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00-17:30
woensdag
10:00-17:30
donderdag
10:00-17:30
vrijdag
10:00-17:30
zaterdag
10:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijkse middagsluiting (werkplaats) tussen 12:00-13:00 uur.
Keizersdijk 48
4941 GG Raamsdonksveer
929 beoordelingen 9.2 - zeer goed
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00-17:30
woensdag
10:00-17:30
donderdag
10:00-17:30
vrijdag
10:00-17:30
zaterdag
10:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijkse middagsluiting (werkplaats) tussen 12:00-13:00 uur.

Fietsenwinkel Raamsdonksveer

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Raamsdonksveer? Dan ben je bij Bike Totaal van Oord Raamsdonksveer aan het juiste adres. Wij werken sinds 1983 met trots en toewijding voor onze klanten om jullie te voorzien van de beste fietsen & service. Met een klein maar hecht team hebben wij door de jaren heen verschillende verhuizingen en verbouwingen doorstaan. Het is geweldig om te zien hoe we gegroeid zijn en ons aanpassen aan de veranderende tijden.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal van Oord Raamsdonksveer vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achtwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

De perfecte fiets voor jou

Op zoek naar de perfecte fiets voor jou? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze! met ons diverse assortiment aan verschillende merken, vind je zeker een fiets die aan al je wensen voldoet en bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je een fietspaspoort via de mail, zodat je altijd alle belangrijke gegevens bij de hand hebt! Kom snel langs en ontdek jouw ideale fiets! *Wilt u er zeker van zijn dat er een medewerker beschikbaar is? Maak een online afspraak

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag in onze warme en huiselijke fietsenwinkel, waar we de klantbeleving centraal stellen en service op nummer 1 zetten. Bij ons vind je niet alleen de perfecte fiets, maar ook een gezellige sfeer en persoonlijke aandacht! Kom snel langs en ontdek de wereld op twee wielen!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Standaard superservice

Altijd fluitend wegfietsen.
Fluitend de fiets pakken. Elke dag weer. Dat is waar we het allemaal voor doen!
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Geef je fiets de aandacht die hij verdient. Onderhoud ‘m goed. Daarmee voorkom je gebreken op de lange termijn. Dus sla die eerste servicebeurt niet over. Die krijg je van ons!
Altijd korting op de volgende servicebeurten.
Wij vinden het heel belangrijk dat jij met plezier de fiets pakt, elke dag. En altijd lekker fietst. Daarom geven we korting op servicebeurten. Scheelt toch weer.
Altijd Fiets-omruilgarantie.
Het komt bijna nooit voor. Maar het kán gebeuren dat je nieuwe fiets toch niet bij je past. Om welke reden dan ook. Kom dan gewoon langs.

Het vertrouwde gezicht van de regio

Bike Totaal van Oord is een familiebedrijf en opgestart in 1983 door de jaren heen is er heel wat veranderd op fietsgebied maar hierin hebben we als bedrijf altijd geïnvesteerd zodat we de klant uiteindelijk altijd de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied kunnen laten zien.

Parkeren

Ontdek het gemak van onze ruime parkeergelegenheid, bereikbaar via het achterstraatje (Touwslager). Bij ons is parkeren geen gedoe, maar een welkome start van uw bezoek. En voor onze gewaardeerde klanten die hun fiets komen laten repareren, kunt u de fiets onder de overkapping zetten. Laat uw fiets hier veilig achter en meld uzelf binnen met de sleutels en display. Bij ons draait alles om uw gemak en tevredenheid!

Store Socials

Altijd een leenfiets als de jouwe even moet blijven.
Als een reparatie wat langer duurt kun je bij Bike Totaal altijd een leenfiets pakken. Zo blijf je mobiel (en kun je die auto lekker laten staan).
Fietsverzekering
Van echte fietsenmakers en specialisten.
Fietsmeting
Wij bezorgen je fiets altijd 100% rijklaar. Zo heb je direct rijplezier!