Ontsnap uit de drukte in Emmeloord

Emmeloord is een relatief jonge stad die eind veertiger jaren is ontstaan als administratief centrum van de Noordoostpolder. De stad heeft een interessante mix van modernistische architectuur die representatief is voor de wederopbouwperiode na de Tweede Wereldoorlog, met de Poldertoren als landmark in het midden. Emmeloord ligt in een gebied omringd door uitgestrekte polders, groene weilanden en waterwegen. Het landschap is uniek en biedt prachtige vergezichten, vooral langs de dijken van het IJsselmeer. Voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, biedt Emmeloord een ontsnapping aan de drukte van de stedelijke gebieden. Het is een plek waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer en waar ruimte is voor recreatie en buitenactiviteiten.

Hoewel het landschap hier voornamelijk vlak is, zijn er toch mooie routes te vinden langs de polderwegen, door natuurgebieden zoals het Voorsterbos of langs het water van het IJsselmeer. Je kunt genieten van de moderne architectuur van de stad zelf, of juist de rust opzoeken in de natuurlijke omgeving eromheen. Bovendien zijn er in de omgeving van Emmeloord verschillende fietsknooppunten en uitgestippelde routes, zodat je gemakkelijk je eigen route kunt plannen en kunt genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Fietsreparatie en onderhoud in Emmeloord

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Emmeloord kan je bij deze winkels terecht voor onderhoud en reparatie. Neem contact op met de winkel van jouw keuze en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om Emmeloord en de polders er omheen te verkennen en te genieten van de weidse rust. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Emmeloord. 

Bike Totaal fietsenwinkels in Emmeloord

Bike Totaal de Munnik

Korte Achterzijde 6

8302 DZ Emmeloord

0527 61 23 70

Bike Totaal van der Wekken

Lange Nering 96

8302 EE Emmeloord

0527 61 27 26