Bike Totaal de Munnik

 
Profile de Munnik 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal de Munnik. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Bike Totaal de Munnik
Openingstijden
maandag
13:30-18:00
dinsdag
09:00-18:00
woensdag
09:00-18:00
donderdag
09:00-18:00
vrijdag
09:00-21:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Werkplaats geopend: maandag t/m donderdag 08:00-18:00, vrijdag 08:00-21:00, zaterdag 09:00-17:00. Vrijdag koopavond tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten
Openingstijden
maandag
13:30-18:00
dinsdag
09:00-18:00
woensdag
09:00-18:00
donderdag
09:00-18:00
vrijdag
09:00-21:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Werkplaats geopend: maandag t/m donderdag 08:00-18:00, vrijdag 08:00-21:00, zaterdag 09:00-17:00. Vrijdag koopavond tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten

Profile De Munnik ‘de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal De Munnik.

Binnenkort wordt onze winkel daarom verbouwd naar de nieuwe Bike Totaal look. Een nieuwe naam, maar met de service die je van ons gewend bent. Zo kunnen we je ook in de toekomst voorzien van de beste service en advies. Zodat jij onbezorgd kunt fietsen. Nu, en later.

Fietsenwinkel Emmeloord

Bike Totaal de Munnik is de fietsenwinkel van Emmeloord. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Zoek je een elektrische fiets?

Bij Bike Totaal de Munnik helpen we je graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. We hebben een grote collectie elektrische fietsen. Daardoor kan het ook lastig zijn om een beslissing te maken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom voorzien we je van het beste advies en kan je een proefrit maken. Zo kan je bijvoorbeeld een proefrit maken op een elektrische fiets met middenmotor. Zo ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Wat daarbij ook helpt: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Wil je onze collectie bekijken? Dit zijn onze topmerken:

• Batavus elektrische fietsen

• Sparta elektrische fietsen

• Dutch ID elektrische fietsen

• Cortina elektrische fietsen

• Gazelle elektrische fietsen

• Koga elektrische fietsen

Ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen en meer

Bij Bike Totaal de Munnik helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Onze collectie fietsen bestaat uit diverse A-merken, kleuren en soorten. Er is dus altijd een fiets die perfect bij jou past. Bij elke nieuwe fiets krijg je een gratis fietspaspoort. Zo blijft je fiets altijd in topconditie. Wil je alvast ons aanbod zien? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld:

• Batavus fietsen

• Cortina fietsen

• Gazelle fietsen

• Koga fietsen

• Sparta fietsen

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij hebben een ruim assortiment tweedehands fietsen

Wij hebben een gevarieerd aanbod tweedehands fietsen. Wij hebben alle tweedehands fietsen gecontroleerd – en indien nodig gerepareerd - , zodat jij veilig de weg op kunt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een proefrit op een tweedehands (elektrische) fiets.

Ook voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Bike Totaal de Munnik ben je van harte welkom voor reparatie, service en onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw fiets weer in topconditie weggaat. Heb je de fiets bij ons gekocht? Dan staan jouw gegevens gekoppeld aan het fietspaspoort en krijg je automatisch een uitnodiging voor de periodieke onderhoudsbeurt. Fijn toch? Hoef jij er niet meer aan te denken.