Bike Totaal Gait Rigter

 
Profile Gait Rigter 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Gait Rigter. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Bike Totaal Gait Rigter
Openingstijden
maandag
08:00-18:00
dinsdag
08:00-18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-18:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:00-13:00
Openingstijden
maandag
08:00-18:00
dinsdag
08:00-18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-18:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dagelijks middagsluiting tussen 12:00-13:00

Profile Gait Rigter ‘de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Gait Rigter.

Binnenkort wordt onze winkel daarom verbouwd naar de nieuwe Bike Totaal look. Een nieuwe naam, maar met de service die je van ons gewend bent. Zo kunnen we je ook in de toekomst voorzien van de beste service en advies. Zodat jij onbezorgd kunt fietsen. Nu, en later.

Fietsenwinkel Zwolle

Bike Totaal Gait Rigter is dé fietsenwinkel in Zwolle. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor fietsen. We helpen je graag met deskundig advies en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor (elektrische) fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Ook voor tweedehands fietsen.

Op zoek naar de perfecte elektrische fiets?

Bij Bike Totaal Gait Rigter adviseren je graag, zodat je een elektrische fiets vindt die perfect bij jouw wensen past. Er is ruime keuze uit bekende topmerken. Kom je er niet helemaal uit? Wij adviseren je graag over het aantal Wh van de accu of de kracht van de motor. Zoek je een elektrische fiets met middenmotor of juist voor- of achtwielmotor? Wij kijken graag wat bij jouw budget past. Ook goed om te weten: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Wil je alvast even rondkijken? Bekijk dan ons assortiment van bekende merken:

De perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Gait Rigter staan voor jou klaar. Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. We hebben verschillende soorten fietsen van bekende A-merken. Er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan al jouw wensen voldoet. Bij aankoop van elke nieuwe fiets ontvang je van ons een fietspaspoort. Zo heb je alle gegevens bij de hand. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan een van onze topmerken:

De juiste keuze maak je in onze showroom!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom om de fiets te testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Op zoek naar een tweedehands fiets?

Naast de nieuwste modellen fietsen en elektrische fietsen hebben wij ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Wij controleren en repareren de fietsen zodat je ook met een tweedehands fiets veilig de weg op weg gaat. Uiteraard ben je voor tweedehands fietsen ook van harte welkom in onze showroom voor een proefrit.

Jouw fiets laten repareren?

Ook voor onderhoud en/of reparatie ben je van harte welkom bij Bike Totaal Gait Rigter. In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat je fiets weer in orde is. Heb je een fietspaspoort? Dan is het extra handig. Je wordt automatisch uitgenodigd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.