Bike Totaal Chris Jacobs Deze winkel

Bike Totaal Chris Jacobs

 
Klik hier voor alle openingstijden
Profile Chris Jacobs 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Chris Jacobs. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Deze winkel
Outlet
Tweedehands fietsen
Proefrit plannen
Bike Totaal Chris Jacobs

Bike Totaal Chris Jacobs

Geerts Willigenplein 3
8441 GV Heerenveen
beoordelingen NaN - Uitstekend

Profile Chris Jacobs ‘de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Chris Jacobs.

Binnenkort wordt onze winkel daarom verbouwd naar de nieuwe Bike Totaal look. Een nieuwe naam, maar met de service die je van ons gewend bent. Zo kunnen we je ook in de toekomst voorzien van de beste service en advies. Zodat jij onbezorgd kunt fietsen. Nu, en later.

Fietsenwinkel Heerenveen

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Heerenveen? Dan ben je bij Bike Totaal Chris Jacobs aan het juiste adres. Wij zijn gek op fietsen en geven je graag deskundig advies. Zo maak je de juiste keuze. Wij bieden je een ruim aanbod nieuwe fietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. Maar ook voor de reparatie van je fiets ben je bij ons van harte welkom.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Chris Jacobs vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwiel motor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen krijg je standaard het superservicepakket.

Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

• Koga elektrische fietsen

• Batavus elektrische fietsen

• Gazelle elektrische fietsen

• Dutch ID elektrische fietsen

• Sparta elektrische fietsen

Een ruim aanbod nieuwe fietsen van A-merken

Bij Bike Totaal Chris Jacobs adviseren we graag zodat je de beste keuze kan maken. Wij hebben fietsen in veel soorten, merken, en prijsklassen. Er is dus altijd een fiets die bij jou past. Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvang je van ons altijd een Servicepas. Handig, want zo heb je al je fietsgegevens op één plek. Benieuwd naar het aanbod fietsen? Bekijk dan de collectie van onze A-merken:

• Gazelle fietsen

• Koga fietsen

• Batavus fietsen

• Sparta fietsen

Kom langs in onze showroom

Een fiets moet naast mooi, ook comfortabel zijn. Wij heten je daarom van harte welkom in onze winkel om de fiets zelf te testen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en gaan samen met jou op zoek naar de beste fiets. We kijken welke framemaat je nodig hebt en welk type zadel voor jou geschikt is. Aarzel niet om een proefrit te maken om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Divers aanbod tweedehands fietsen

Je bent van harte welkom in onze showroom om een proefrit te maken op een tweedehands fiets. Naast de nieuwste fietsen en e-bikes hebben wij namelijk ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Zowel elektrische fietsen als stadsfietsen. Wij controleren en repareren alle tweedehands fietsen zorgvuldig, zodat je veilig en met een gerust hart wegfietst.

Je bent ook welkom voor reparatie en onderhoud

Bij Bike Totaal Chris Jacobs zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.


Openingstijden
maandag
13:00-18:00
dinsdag
09:00-18:00
woensdag
09:00-18:00
donderdag
09:00-20:00
vrijdag
09:00-18:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting
Bekijk meer