Landelijk fietsen rond Rijssen

Begint je fietstocht in Rijssen, dan moet je zeker even langs de Pelmolen Ter Horst rijden. In deze prachtig gerestaureerde watermolen uit 1752 kunnen bezoekers zien hoe graan wordt gemalen.

Ook fietsen rondom Rijssen is een heerlijke activiteit! Het Overijsselse Rijssen biedt mooie landschappen die ideaal zijn voor fietstochten. Met zijn landelijke charme, historische sites en natuurrijke omgeving, zoals de Sallandse Heuvelrug, zijn er genoeg prachtige routes voor zowel ontspannen als uitdagende fietstochten. Of je nu op zoek bent naar een rustige tocht door het groen of een meer sportieve rit over heuvels en door bossen, in Rijssen en omgeving kun je op de fiets echt genieten van de buitenlucht.

Kijk hier voor de mooiste fietstochten in het prachtige Overijssel.

Fietsreparatie en onderhoud in Rijssen

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets defect? In Rijssen kun je terecht bij twee locaties van een Bike Totaal specialist. Neem contact op met de winkel naar keuze en plan een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een uitstekende manier om te genieten van Rijssen en zijn schitterende omgeving. Wil je je fiets laten controleren? Maak dan een afspraak bij een van de fietsenwinkels hieronder in Rijssen.

Bike Totaal Bloemendal

Banisweg 3

7462 HW Rijssen

0548 51 22 17

Bike Totaal Sok

Elsenerstraat 42

7461 DP Rijssen

0548 51 29 44