Bike Totaal Mient de Vries Leeuwarden Centrum Deze winkel

Bike Totaal Mient de Vries Leeuwarden Centrum

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Mient de Vries Leeuwarden Centrum

Bike Totaal Mient de Vries Leeuwarden Centrum

Pier Panderstraat 1
8913 CH Leeuwarden
1973 beoordelingen 9 - zeer goed

Fietsenwinkel Leeuwarden

Bike Totaal Mient de Vries in Leeuwarden is de beste plek voor het kopen van een fiets, onderhoud en fietsreparatie. Onze vakmensen voorzien je van eerlijk advies en staan voor je klaar. Je kunt kiezen uit een groot assortiment nieuwe fietsen en tweedehands fietsen. Ook na je aankoop helpen we je graag met reparatie en onderhoud.

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Mient de Vries vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Ook handig: bij vrijwel alle elektrische fietsen kan je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Bekijk alvast de topmerken in onze collectie:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Mient de Vries geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Leeuwarden. Je ontvangt ook altijd een Fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

Je bent welkom in onze showroom

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken voordat je een fiets koopt. Een fiets moet namelijk zowel mooi als comfortabel zijn. Er is geen betere plek om dit te testen dan bij onze winkel. We horen graag jouw wensen en gaan samen met je op zoek naar een fiets die bij jou past. We kijken bijvoorbeeld naar de framemaat die je nodig hebt en adviseren je over het juiste zadel. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Tweedehands fiets kopen?

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Deskundig advies
De vakmensen van de 163 Bike Totaal winkels zijn getraind om je te helpen met al je fietsvragen, zowel voor tijdens als na je aankoop. Zo kan jij lekker fietsen.
De eerste servicebeurt? Die is altijd inbegrepen.
Geef je fiets de aandacht die hij verdient. Onderhoud ‘m goed. Daarmee voorkom je gebreken op de lange termijn. Dus sla die eerste servicebeurt niet over. Die krijg je van ons!
Servicepakket bij elke fiets
Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo heb je de zekerheid dat je jarenlang onbezorgd kunt blijven fietsen.
Oude fiets over? Inruilmogelijkheden.
Als je een nieuwe fiets koopt, kun je je oude bij ons inruilen. Toch fijn. De waarde is afhankelijk van de staat en van de leeftijd natuurlijk.
Fietsmeting
Wij bezorgen je fiets altijd 100% rijklaar. Zo heb je direct rijplezier!

Fietslease
Service & Onderhoudspakket
Fiets inruilen
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Bekijk meer