Fietsen door de bossen rond Baarn

Baarn is een geweldige plek om te fietsen! Het is een pittoresk dorp onder de rook van Amersfoort. Als je door dit dorp fietst, ben je altijd wel omringd door grote bomen vol zingende vogels! Neem de omgeving in je op in het groene Cantonspark. Baarn heeft prachtige fietsroutes die je door de omringende bossen, langs meren en door schilderachtige dorpjes leiden.

Een populaire route is bijvoorbeeld de route die langs Paleis Soestdijk gaat, het voormalige zomerpaleis van de Nederlandse koninklijke familie. Daarnaast kun je genieten van de mooie landschappen langs de rivier de Eem en door het uitgestrekte natuurgebied rondom Baarn.

Fietsen in Baarn biedt dus een combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis, waardoor het een geweldige bestemming is voor fietsliefhebbers.

Fietsenwinkels in Baarn

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Baarn kan je bij onze winkels terecht voor onderhoud en reparatie. Neem contact op met de winkel in jouw buurt en maak een afspraak in de werkplaats.

Ben je op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel in Baarn? Dan ben je bij Bike Totaal aan het juiste adres. Er zijn verschillende Bike Totaal winkels in Baarn, die een breed assortiment aan fietsen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een elektrische fiets, een mountainbike, of een kinderfiets, Baarn heeft een fietsenwinkel die perfect bij jouw behoeften past.

Fietsen is een geweldige manier om Baarn te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Amersfoort. 

Kom buurten bij de Bike Totaal in jouw buurt!

Oosterstraat 54Bike Totaal Wind
Zandvoortweg 3Bike Totaal Steven Koelewijn