Bike Totaal Wijtman Wateringen Deze winkel

Bike Totaal Wijtman Wateringen

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Wijtman Wateringen

Bike Totaal Wijtman Wateringen

Herenstraat 71
2291 BC Wateringen
1389 beoordelingen 8.7 - zeer goed

Fietsenwinkel Wijtman Wateringen

Bike Totaal Wijtman in Wateringen is de beste plek voor het kopen van een fiets, onderhoud en fietsreparatie. Onze vakmensen voorzien je van eerlijk advies en staan voor je klaar. Je kunt kiezen uit een groot assortiment nieuwe fietsen en tweedehands fietsen. Ook na je aankoop helpen we je graag met onderhoud en reparatie.

Op zoek naar een elektrische fiets?

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Ook dan zit je bij Bike Totaal Wijtman Wateringen goed. Bij onze heb je keuze uit een ruim aanbod elektrische fietsen met verschillende eigenschappen. Zo bepaal je helemaal zelf het aantal versnellingen en het vermogen van de accu. Ook kan je kiezen uit een elektrische fiets met middenmotor of juist voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de juiste fiets te vinden. Bij vrijwel alle elektrische fietsen kun je kiezen uit het 5 jaar garantiepakket. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Wij hebben een aantal topmerken voor je geselecteerd.

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Wijtman geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Wateringen. Je ontvangt ook altijd een Fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

De juiste keuze maak je in onze showroom!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom om de fiets te testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Wij hebben een groot aanbod tweedehands fietsen

Op zoek naar een tweedehands fiets? Je bent van harte welkom! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen van A-merken. Uiteraard zijn deze tweedehands fietsen goed gecontroleerd, zodat jij er veilig op wegfietst. Wel zo veilig. Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Fietsreparatie, onderhoud en service

Bij Bike Totaal Wijtman zorgen we ervoor dat je altijd veilig en comfortabel blijft fietsen. Wil je iets laten repareren of is het tijd voor periodiek onderhoud? Wij staan voor je klaar. Als je een Bike Totaal Fietspaspoort hebt, dan word je zelfs automatisch uitgenodigd voor de afgesproken onderhoudsbeurten.

Fietslease
Fietsreparatie
Fietsverzekering