Bike Totaal van Polanen

 
Profile Van Polanen 'de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal Van Polanen. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken? Binnenkort wordt deze winkel omgebouwd.
Openingstijden
maandag
10:00-17:00
dinsdag
08:30-17:00
woensdag
08:30-17:00
donderdag
08:30-17:00
vrijdag
08:30-17:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden
maandag
10:00-17:00
dinsdag
08:30-17:00
woensdag
08:30-17:00
donderdag
08:30-17:00
vrijdag
08:30-17:00
zaterdag
09:00-17:00
zondag
Gesloten

Profile van Polanen ‘de Fietsspecialist' gaat verder als Bike Totaal van Polanen.

Binnenkort wordt onze winkel daarom verbouwd naar de nieuwe Bike Totaal look. Een nieuwe naam, maar met de service die je van ons gewend bent. Zo kunnen we je ook in de toekomst voorzien van de beste service en advies. Zodat jij onbezorgd kunt fietsen. Nu, en later.

Fietsenwinkel Leiden

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Leiden? Dan ben je bij Bike Totaal Van Polanen aan het juiste adres. Wij zijn gek op fietsen en geven je graag deskundig advies. Zo maak je de juiste keuze. Wij bieden je een ruim aanbod nieuwe fietsen, elektrische fietsen en tweedehands fietsen. Maar ook voor de reparatie van je fiets ben je bij ons van harte welkom.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Bike Totaal Van Polanen vind je een elektrische fiets voor elk budget. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Met het standaard superservicepakket hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen. Wil je graag vooraf ons assortiment zien? Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

Een ruim aanbod nieuwe fietsen van A-merken

Bij Bike Totaal Van Polanen adviseren we graag zodat je de beste keuze kan maken. Wij hebben fietsen in veel soorten, merken, en prijsklassen. Er is dus altijd een fiets die bij jou past. Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvang je van ons altijd een fietspaspoort. Handig, want zo heb je al je fietsgegevens op één plek. Benieuwd naar het aanbod fietsen? Bekijk dan de collectie van onze A-merken:

Bezoek onze showroom

Een fiets moet lekker en comfortabel zitten. Om dit zelf te ervaren verwelkomen we je graag van harte in onze showroom. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We bekijken welke framemaat je nodig hebt en welk zadel bij jou past. Maak gerust een proefrit om zeker te zijn van je keuze. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Divers aanbod tweedehands fietsen

Je bent van harte welkom in onze showroom om een proefrit te maken op een tweedehands fiets. Naast de nieuwste fietsen en e-bikes hebben wij namelijk ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Zowel elektrische fietsen als stadsfietsen. Wij controleren en repareren alle tweedehands fietsen zorgvuldig, zodat je veilig en met een gerust hart wegfietst.

Ook voor fietsreparatie naar Profile de Fietsspecialist

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Van Polanen terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. fietspaspoort bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?