Gevarieerd fietsen in en rond Bussum

Als je door Bussum fietst kun je van alles tegenkomen. Van grote, charmante villa's, die ooit zijn gebouwd als buitenhuis, in Het Spieghel tot de strakke, functionele architectuur van het gemeentehuis. Een rondje door Bussum fietsen is dan ook heel gevarieerd en verrassend. Maar ook rondom Bussum is de variatie groot. Naast Bussum ligt historische stad Naarden met zijn unieke stervorm en dubbele grachten. Daarnaast ligt het Naardermeer, het eerste natuurgebied, dat meer dan 100 jaar geleden is aangekocht en gered door Natuurmonumenten.

Aan de andere kant van Bussum ga je dieper Het Gooi in richting Blaricum, Laren en Hilversum. Onderweg kun je genieten van schitterende bossen en heidevelden. Kortom: genoeg te zien in en rond Bussum.

Fietsreparatie en onderhoud in Bussum

Heeft jouw fiets onderhoud nodig of is er iets kapot? In Bussum kan je bij deze winkels terecht voor onderhoud en reparatie: Bike Totaal Daatzelaar in het centrum of Bike Totaal Smorenburg vlak bij de Bussummer heide. Neem contact op met de winkel van jouw keuze en maak een afspraak in de werkplaats.

Fietsen is een geweldige manier om Bussum en variatie van Het Gooi te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving. Wil je je fiets nog even laten nakijken? Maak dan een afspraak met één van de onderstaande fietsenwinkels in Bussum. 

Bike Totaal fietsenwinkels in Bussum

Bike Totaal Daatzelaar

Landstraat 39-41

1404 JE Bussum

035 691 48 73

Bike Totaal Smorenburg

T.B. Huurmanlaan 17a

1403 SL Bussum

035 693 45 66