Bike Totaal Scheepers

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop! I.v.m. de Vierdaagse feesten Nijmegen zijn we gesloten van 19 t/m 23 juli.

Adresgegevens

Malvert 70-17 6538 DP NIJMEGEN
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Werkplaats open tot 18.00 uur.
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Bike 2 School

Alles voor het nieuwe schooljaar

Een Fietspaspoort

Bij elke fiets

Cortina U4

De ideale schoolfiets

Bike Totaal Scheepers Rijwielen gaat sluiten

Na 37 jaar met hart en ziel onze fietswinkel te hebben gerund, hebben wij besloten om 31 augustus met pensioen te gaan. Ondanks meerdere en verwoede pogingen onze zaak over te doen, is dit helaas niet gelukt. Wij zijn meer dan een jaar in overleg geweest met een collega, maar dit is helaas - mede door personeelstekort - niet gelukt Dit vinden wij beiden erg jammer. We hadden onze klanten (heel veel oude en vertrouwde) klanten graag nog een fietsenmaker in Dukenburg gegund.

Bike Totaal Thoonen neemt de service op

Gelukkig is er ook nog positief nieuws: collega Bike Totaal Thoonen (gevestigd aan de Dennenstraat in Nijmegen) is bereid om alle lopende zaken als service, garantie, verzekeringen, etc., over te nemen. Ook de klantgegevens worden overgenomen. U krijgt dus dezelfde service, alleen vanuit een ander adres. U kunt met alle lopende zaken terecht bij collega Bike Totaal Thoonen.

Bedankt

Na 51 jaar gewerkt te hebben, waarvan 37 jaar op de Malvert, zijn wij toe aan een stukje rust, om ook eens een keer een lekker flink stukkie te fietsen in de korte broek. Rest ons om alle trouwe, fijne en lieve klanten veel dank te zeggen voor de positieve reacties, complimenten en persoonlijke bedankjes door de jaren heen. Daar hebben wij het steeds - tot op de laatste dag - voor gedaan. Ook zijn wij bijzonder dankbaar voor de lovende 5-sterren reviews van de afgelopen maanden.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken