Roetz elektrische fietsen

Elektrische fiets van Roetz kopen? Bij Bike Totaal heb je de keuze uit meerdere modellen. Roetz presenteert sinds 2021 haar volgende generatie e-bikes: Electric Lifestyle Bikes! Bij aankoop van elke Roetz elektrische fiets in onze webshop krijg je het Fietspaspoort, en kun je vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket.
Lees meer
8 van 8 resultaten
Sorteren op

Roetz elektrische fietsen bij Bike Totaal

Door een combinatie van circulariteit, techniek en vakmanschap introduceert Roetz een collectie van unieke lichtgewicht e-bikes, met de esthetiek en vorm van een originele vintage fiets. Met een Road+ en Vigour+ e-bikes van Roetz, heb je altijd de wind in de rug. Je zoeft door de stad op dé ultieme lifestyle fiets, met trapondersteuning! De retro design fiets heeft elektrische ondersteuning door middel van de ZEHUS Bike © all-in-one naaf met motor en geïntegreerde accu in de achternaaf. Deze elegante oplossing, met bijna onzichtbare batterij heeft geresulteerd in een zeer elegante en lichtgewicht e-bike met een gewicht van maar 16 kg.

Roetz gaat voor een betere wereld

Voor de fietsproductie hergebruikt Roetz zorgvuldig geselecteerde fietsframes en transformeert deze tot échte retro design e-bikes. Door achtergelaten fietsen een nieuw leven te geven, worden tonnen aan waardevolle grondstoffen bespaard. Daarnaast streeft Roetz ernaar om nieuwe materialen zoveel mogelijk lokaal in te kopen en geen onnodige voorraad te houden. Fietsen worden per stuk geproduceerd, naar de specifieke configuratie en wensen van de klant. In onze fabriek in Amsterdam worden de fietsen met de hand geproduceert, afgemonteerd en Ready-to-Ride verstuurd naar consumenten en dealers in heel Europa. We proberen daarbij karton en ander onnodig verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te voorkomen.