Filters

Topselectie boodschappen

Boodschappen doe je lekker op de fiets

De altijd-een-parkeerplek-fiets of de nog-snel-iets-halen-voor-het-weekend fiets? Welke fiets je ook kiest, met de topselectie boodschappenfietsen worden die ritjes naar de super en de stad leuker dan ooit. Geselecteerd op comfort, stabiliteit én vermogen om met gemak je wekelijkse boodschappen mee te nemen. Nóg meer ruimte nodig? Combineer je oeps-nog-iets-vergeten fiets gemakkelijk met een fietstas of bagagedrager!

Meer informatie en advies over de topselectie boodschappen? Klik hier, dan fietsen wij je erheen.

17 producten
Afsluitbaar met aansnoerkoord en kliksluitingAfmetingen: 33x16x38 cmInhoud: 32 liter
 57,95
Bosch Active Line middenmotor 40 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.749,00-
+
100 % waterdichtQuick-Lock 2.1Inhoud: 40 liter
 160,00-

Thule Yepp 2 Mini voorzitje stuurbevestiging

 119,95
 95,95
Aanbieding
+
Gewatteerde 5-punts veiligheidsgordelInclusief hoogwaardig metalen slotVanaf ca. 9 maanden tot 3 jaar (tot max. 15 kg)
 119,95
 95,95
Inklapbare rugsteunVoorzien van reflecterende elementenEenvoudig te bevestigen
 78,95
+
Geïntegreerde bagagedragerbevestigingVerstelbare voetsteunen en gordelGeschikt voor kinderen tot 22 kg
 79,95
Bosch Active Line plus middenmotor, 50 Nm7 VersnellingenActieradius van 35 tot 120 km
 2.699,00-

Dutch ID Wave 40 Purion Heren

 2.699,00-
 2.499,00-
Nu 200,- korting
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 2.699,00-
 2.499,00-
Bosch Active Line plus middenmotor, 50 Nm7 VersnellingenActieradius van 35 tot 120 km
 2.949,00-
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 80 tot 160 km
 2.699,00-
7 versnellingenHydraulische remschijvenGeïntegreerde verlichting
 949,00-
8 versnellingenBosch Active Line Plus middenmotor, 50 NmActieradius van 80 tot 160 km
 2.999,00-
17 producten

Waaruit bestaat de topselectie boodschappenfietsen?

Wat maakt de topselectie boodschappenfietsen nu de topselectie? Alle fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat jij met het grootste gemak naar de winkel fietst. Ze zijn gemaakt om al je spullen moeiteloos mee te nemen: zo combineer je gemakkelijk je boodschappenfiets met een bagagedrager of fietstas. En ze zijn ook nog eens hartstikke stabiel en stevig! Een pak melk, een fles water, een net handsinaasappelen, een doosje eieren: al dat gewicht neem je makkelijk én veilig mee op deze fietsen. De topselectie bestaat voornamelijk uit elektrische fietsen, maar in de Cortina Mozzo Belt vind je ook een fiets zonder ondersteuning.

Wel op zoek naar dat extra steuntje in de rug? Dan is een elektrische boodschappenfiets de perfecte keuze voor jou! Met al dat gewicht van je boodschappen en andere bagage is het fijn om wat extra hulp te hebben. De topselectie boodschappenfietsen is zorgvuldig geselecteerd en bevat fietsen van de volgende topmerken:

Hoeveel kilometers kan ik maken met de elektrische boodschappenfietsen?

We horen je denken: hoe ver kan ik met één van de elektrische boodschappenfietsen? De super om de hoek mag dan dichtbij zijn, een tripje naar de stad of het tuincentrum kan een stukje verder zijn. Op de product pagina van elke boodschappenfiets kun je de actieradius vinden. De actieradius van een elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh accu. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh. 

De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind), het gewicht van jou en je boodschappentas en de kwaliteit van het wegdek. Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius

Service en onderhoud wanneer het jou uitkomt

En wat dacht je van service en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van elke fiets krijg je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je volgende servicebeurt, die je ook nog eens zelf online kunt inplannen. Wel zo gemakkelijk! En met meer dan 160 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op - je raadt het al - fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat je alles-kan-mee fiets nog jaren mee. 

Welke boodschappenfiets moet ik kopen?

We snappen als je er nog niet helemaal uit bent. Zeker bij de aankoop van een elektrische fiets komt er een hoop kijken. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een e-bike? Bekijk de e-bike aankoopgids. Laat je je liever in de winkel adviseren? Kom langs de winkel bij jou in de buurt. Maak een proefrit, en stap binnenkort al op je nieuwe fiets naar de stad. Ben je er al uit? Bestel je nieuwe boodschappenfiets dan eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat 'm gratis thuisbezorgen. Altijd 100% rijklaar.

Boodschappenfiets eerst uitproberen?

Wil je je nieuwe boodschappenfiets eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van de boodschappenfietsen en plan een proefrit bij de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Test met gemak de fietsen die bij jouw wensen en behoeften passen en laat je adviseren door de specialist. Geheel gratis én vrijblijvend!