Qwic


Puur Nederlands vakmanschap vind je bij QWIC

Het Nederlandse fietsenmerk QWIC heeft een doel: ze wil je verleiden om bij korte(re) afstanden de e-bike te nemen in plaats van de auto. Dat heeft natuurlijk alleen maar voordelen: je vermijdt files en je hebt geen stress tijdens het zoeken van een parkeerplek. Daarnaast heb je je dagelijkse lichaamsbeweging gehad en ben je goed bezig voor het milieu. Win-win! Bekijk hieronder de ruime collectie Qwic e-bikes of kom naar één van onze fietsenwinkels om deze kwaliteitsfietsen zelf uit te proberen. 

De meest stijlvolle lifestyle e-bikes in QWIC's portfolio. Comfort e-bikes brengen gemak en flexibiliteit in het dagelijks leven. Het Comfort-segment bestaat uit drie series: Premium i, de klassieke Premium e-Bike en de Premium Q. 

Premium i - de makkelijke rit

De Premium i is de ultieme upgrade voor je dagelijkse leven en is de perfecte e-bike voor in de stad. Met deze stijlvolle e-bike bereik je moeiteloos elke bestemming. Deze e-bike heeft haar unieke look te danken aan de accu die smaakvol is geïntegreerd in het frame. Premium i biedt een breed aantal smaken waardoor er voor iederéén een ideale variant bijzit.

Premium i

Premium - de klassieker

De originele QWIC waarmee het allemaal begon. De QWIC Premium modellen zijn een comfortabele toevoeging aan de wereld van e-bikes. QWIC's Premium e-bikes zijn alles wat je nodig hebt met hun comfortabele zitpositie en gemakkelijke instap. Onder de bagagedrager is plaats voor een sterke accu die de fiets een grote actieradius gunt. De QWIC Premium serie bestaat uit: QWIC Premium MA8 TourQWIC Premium MN7D en de QWIC Premium MN7D+.

Premium

Performance e-bikes

De Performance e-bikes van QWIC brengen je supersnel op je bestemming. De e-bikes uit de Performance-serie zijn ideaal voor de veeleisende, sportieve fietser en bieden met een maximumsnelheid van 25 km/u tot 45 km/u, afhankelijk van het model, een waardig alternatief voor de korte autorit.

Performance

QWIC fietsen zijn het alternatief voor de auto

In 2004 krijgen Taco en Michiel, de oprichters van Qwic, het idee om e-bikes in Nederland te gaan ontwikkelen en verkopen. Hun droom? ‘Grote steden zonder auto’s!’ In Amsterdam wordt er dagelijks door een klein team gewerkt aan elektrische fietsen met een modern en strak uiterlijk, de nieuwste techniek en verbeterde rijeigenschappen. Elk handgemaakt frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Een vakman bouwt het handgemaakte fietsframe van begin tot eind, een tweede persoon checkt en tests de fiets vervolgens volledig. Qwic heeft dus een honderdprocentscontrole.


Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maakt Qwic producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook leuk zijn om op te rijden. Zo hoopt het Qwic-team automobilisten te kunnen verleiden om (vaker) de fiets te pakken.