Topselectie woon-werk

Naar je werk ga je lekker op de fiets

De lekker-fris-beginnen fiets, of toch de zeg-de-auto-gedag fiets? Met de topselectie woon-werk fietsen maak je gegarandeerd de beste ritjes naar werk én weer naar huis. Geselecteerd op comfort, design en kracht, weten deze e-bikes elk viaduct, heuvel en de ergste tegenwind met gemak te trotseren. En met geïntegreerde verlichting rijd je altijd veilig op je lekker-snel-naar-werk fiets. Zelfs op die natte voorjaarsochtenden!

Meer informatie en advies over de topselectie woon-werk? Klik hier, dan fietsen wij je erheen.

24 producten
Bosch Active Line Plus middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 120 tot 160 km
 3.199,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm7 versnellingenActieradius van 50 tot 120 km
 2.499,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm5 VersnellingenActieradius van 60 tot 150km
 3.999,00-
Iven 8210 kettingslot 110 cm
ART 2 keurmerkDiameter schakels: 8 mmLengte: 110 cm
 84,95
Ivera 7210/110 kettingslot
Automatisch sluitende cilinderSlijtvaste Ivy Tex kettinghoesDiameter en lengte: 7 mm - 110 cm
 69,95
Bosch Performance Line middenmotor, 75 Nm5 versnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.999,00-
Shimano Steps E6100 middenmotor, 50 Nm7 versnellingenActieradius van 60 tot 150 km
 3.299,00-
Stevig en waterafstotendAfmetingen: 31x15x40 cm (2x)Inhoud: 37 liter
 83,95
Absolute 5-110 kettingslot
Lengte: 110 cmDiameter schakels: 5 mmAutomatische click-in
 40,95
Linq City 100 kettingslot
Anti-boorplaat in cilinderSterke beschermhoesLengte: 100 cm
 53,95
100 % waterdichtAfmetingen: 23x42x17 cmInhoud: 20 liter
 100,00-
Geschikt voor fietsen met een MIK bagagedragerVoorzien van 3 extra ritsvakkenInhoud: 32 liter
 107,95
24 producten

Waaruit bestaat de topselectie woon-werk fietsen?

Wat maakt de topselectie woon-werk fietsen nu de topselectie? Alle elektrische fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat jij met het grootste gemak én plezier naar je werk fietst. Ze zijn gemaakt met een oog voor design, op déze fietsen wil je zeker gezien worden op kantoor. En ze zijn ook nog eens hartstikke krachtig. Met heuvels, tegenwind en viaducten is fietsen naar het werk niet altijd even leuk. Maar met één van de topselectie woon-werk fietsen trotseer je met gemak alles wat op je pad komt.

De topselectie woon-werk fietsen is zorgvuldig geselecteerd en bevat fietsen van de volgende topmerken:

Waarom met een elektrische fiets naar het werk?

We horen je denken: waarom met een elektrische fiets naar het werk? Fietsen naar het werk is niet alleen hartstikke gezond, het maakt je ook gelukkiger. Zo geven we je hier 7 redenen om met de fiets naar werk te gaan.

Een elektrische fiets maakt dit ritje nét wat comfortabeler en gemakkelijker dan een gewone fiets. Met ondersteuning kom je niet alleen meer uitgerust op werk maar weet je ook die viaducten en die vervelende tegenwind met gemak te trotseren. Daarnaast bespaar je tijd door met een elektrische fiets naar kantoor te gaan: je bent sneller op je bestemming dan op een gewone fiets.

Misschien vond je het aantal kilometers naar werk wel te ver. Met een gewone fiets kun je tot 15 kilometer prima afleggen. Maar met een e-bike fiets je gemakkelijk 20 tot 30 kilometer naar kantoor. Die kilometers voelen niet alleen minder ver, je staat ook nooit meer in de file!

Wat is de actieradius van de woon-werk fietsen?

Op de product pagina van elke woon-werk e-bike kun je de actieradius vinden. De actieradius van een elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh accu. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh. De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind), het gewicht van jou en je werk tas en de kwaliteit van het wegdek. Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

Altijd 5 jaar garantie op je woon-werk fiets

Fietsen naar het werk doe je niet voor even, maar jarenlang! Daarom krijg je bij alle elektrische fietsen gratis het 5 jaar garantiepakket. Dat betekent 5 jaar lang garantie op je hele fiets! Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging zit je zo weer op de fiets naar werk. En met 140 winkels is service en onderhoud nooit te ver weg.

Service en onderhoud wanneer het jou uitkomt

En wat dacht je van service en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van elke fiets krijg je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je servicebeurten, die je ook nog eens zelf online kunt inplannen. Wel zo gemakkelijk! En met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op - je raadt het al - fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat je elke-dag-bewegen fiets nog jaren mee.

Welke woon-werk fiets moet ik kopen?

We snappen als je er nog niet helemaal uit bent. Bij het kopen van een elektrische fiets komen veel dingen kijken. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een e-bike? Bekijk de e-bike aankoopgids. Laat je je liever in de winkel adviseren? Kom langs de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Maak een proefrit, en stap binnenkort al op je nieuwe e-bike naar werk.

Ben je er al uit? Bestel je nieuwe woon-werk elektrische fiets eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat 'm gratis thuisbezorgen. Altijd 100% rijklaar.

Proefrit maken op een woon-werk fiets?

Wil je je nieuwe elektrische fiets eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van de woon-werk e-bikes en plan je proefrit bij de Bike Totaal winkel bij jou in de buurt. Test met gemak de e-bikes die bij jouw wensen en behoeften passen en laat je adviseren door de specialist.