QWIC Premium MN7D+

Met een QWIC stap je elke dag met een lach op je elektrische fiets. Hij vervoert je met gemak van A naar B, zelfs door de drukke stad. De QWIC Premium MN7D+ is uitgerust met een krachtige Bafang M200 middenmotor met 65 Nm koppel. Tegenwind? Heuvels? Kinderspel met deze luxe én krachtige e-bike.

Bij de QWIC Premium MN7D+ krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je het 5 jaar garantiepakket er gratis bij. Dat is jarenlang onbezorgd fietsen.
Lees meer
2 van 2 resultaten
Sorteren op

De krachtige QWIC Premium MN7D+

De QWIC Premium MN7D+ is uitgerust met een krachtige Bafang M200 middenmotor met 65 Nm koppel, wat dit model een zeer krachtige e-bike maakt. Zware tassen achterop, een lange rit maken, of wil je gewoon uitgerust op je bestemming aankomen? Dan is de QWIC Premium MN7D+ dé elektrische fiets voor jou. Met hydraulische schijfremmen voor snel én veilig stoppen, 7 versnellingen, een vernieuwd full colour display en een aluminium frame is de Premium MN7D+ een luxe e-bike te noemen.

De QWIC Premium MN7D+ is onderdeel van de QWIC Premium serie. Andere modellen in deze serie zijn: QWIC Premium MA8 Tour en de QWIC Premium MN7D.

Het perfecte instapmodel vernieuwd

De QWIC Premium MN7D+ is een mooie stijlvolle e-bike met een luxe afwerking. Dit plus model is voorzien van het nieuwe Full Colour Display. De stille motor en uitneembare accu maken dit model tot een zeer comfortabele elektrische fiets voor het vlakke terrein. Deze e-bike heeft een krachtige middenmotor van 65 Nm koppel, hiermee maak je makkelijk lange en stevige fietstochten. Verder beschikt deze elektrische fiets over 7 versnellingen en hydraulische schijfremmen.

De QWIC Premium MN7D+ eerst uitproberen?

Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste fiets uitkiest. Heb je hulp nodig met het maken van een keuze? Of maak je liever eerst een proefrit? Ga langs je dichtstbijzijnde winkel voor advies van de vakman. Als je de fiets online bestelt kan je hem bij je favoriete fietsenmaker ophalen of komen we hem bij je thuis bezorgen.

QWIC fietsen zijn het alternatief voor de auto

In 2004 krijgen Taco en Michiel, de oprichters van QWIC, het idee om e-bikes in Nederland te gaan ontwikkelen en verkopen. Hun droom? ‘Grote steden zonder auto’s!’ In Amsterdam wordt er dagelijks door een klein team gewerkt aan elektrische fietsen met een modern en strak uiterlijk, de nieuwste techniek en verbeterde rijeigenschappen. Elk handgemaakt frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Een vakman bouwt het handgemaakte fietsframe van begin tot eind, een tweede persoon checkt en tests de fiets vervolgens volledig. QWIC heeft dus een honderdprocentscontrole. Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maakt QWIC producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook leuk zijn om op te rijden. Zo hoopt het QWIC-team automobilisten te kunnen verleiden om (vaker) de fiets te pakken.