QWIC Premium MA8 Tour

De QWIC Premium MA8 Tour is een veelzijdige elektrische fiets die perfect is voor lange fietstochten en avontuurlijke ritjes in de stad. Met deze e-bike kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en tegelijkertijd genieten van het comfort en de luxe die deze fiets biedt. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannende rit maakt, de QWIC Premium MA8 Tour brengt je overal moeiteloos naartoe.

Bij de QWIC Premium MA8 Tour krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor de beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Helemaal gratis. Dat is pas zorgeloos fietsen!

Lees meer
1 van 1 resultaten
Sorteren op

Technische specificaties van de QWIC Premium MA8 Tour

De QWIC Premium MA8 Tour is uitgerust met een krachtige Brose middenmotor met een vermogen van 250 watt. Deze motor is geplaatst in de trapas, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en een natuurlijke rijervaring. Met de 417Wh uitneembare accu op de bagagedrager kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Naast de 417Wh accu – goed voor wel 120 kilometer fietsen – kun je kiezen voor een 625Wh accu of 745Wh accu, goed voor tot wel 175 en 190 kilometer! Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Lees de blog actieradius.

Het fietsdisplay op het stuur geeft je inzicht in je snelheid, afgelegde afstand en batterijniveau, zodat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste informatie tijdens het rijden. De QWIC Premium MA8 Tour heeft ook een handige WalkAssist-functie, waarmee je de fiets eenvoudig kunt voortbewegen zonder zelf te hoeven trappen.

Het merk QWIC en de Premium MA8 Tour

QWIC is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische fietsen en staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. De Premium MA8 Tour is een uitstekend voorbeeld van de kwaliteit en vakmanschap die QWIC biedt. Met aandacht voor detail en oog voor design, heeft QWIC een e-bike gecreëerd die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn stijlvolle uitstraling. De combinatie van het robuuste frame, de luxueuze Ocean Blue kleur en de hoogwaardige componenten zoals de Magura-remmen en de Shimano-versnellingssysteem maken van de QWIC Premium MA8 Tour een fiets die je met trots zult rijden.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. We snappen als je met een aantal vragen zit. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je allemaal op kunt letten bij je aankoop? Bekijk de e-bike aankoopgids of laat je adviseren in de winkel.

De QWIC Premium serie

De QWIC Premium MA8 Tour is onderdeel van de QWIC Premium serie. Andere modellen uit deze serie zijn:

QWIC Premium MA8 Tour proefrijden

Je nieuwe e-bike eerst uitproberen? Dat kan! Klik op de e-bike en plan een proefrit bij een Bike Totaal bij jou in de buurt. Laat je adviseren door de specialist over de juiste maat en het ideale model. Helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel een Bike Totaal bij jou in de buurt. Ben je al overtuigd? Bestel je nieuwe QWIC Premium MA8 Tour eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.