Wij houden van fietsen Menu

Crosshybrides

De nieuwste collectie crosshybrides

In ons assortiment hebben wij crosshybrides van de merken Merida en Trek. U kunt bij uw Bike Totaal winkel informeren naar de mogelijkheden voor een proefrit om deze bijzondere fiets eens te testen. Als het bevalt en u een crosshybride wilt kopen dan kan de vakman u gelijk informeren of deze direct op voorraad is in uw framemaat.

Crosshybrides

Een crosshybride is een sportieve fiets die zowel op de weg als op verharde bos- en zandpaden zijn mannetje staat. Uitgerust met veel versnellingen is een crosshybride ideaal voor langere afstanden. 

Bij elke crosshybride krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met servicepakket.

Goedkope crosshybride online kopen

Wilt u snelle tochten maken zowel op de weg als op verharde bos- en zandpaden? Dan kunt u het beste een crosshybride kopen! Deze sportieve fiets is ideaal voor langere afstanden door het hoge aantal versnellingen. De crosshybride combineert de eigenschappen van een mountainbike en een racefiets. Merida heeft bijvoorbeeld de Crossway-serie, die zich net iets meer meer richt op ruige paden. Met een crosshybride kunt u onder alle omstandigheden fietsen en kunt u alle richtingen uit. 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen