Bike Totaal Gerdo Hardeman

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Gerdo Hardeman
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dinsdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:30-13:30 uur.
Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-16:00
zondag
Gesloten
Openingstijden & wijzigingen
Dinsdag t/m vrijdag middagsluiting tussen 12:30-13:30 uur.

Fietsenwinkel Woudenberg

Bike Totaal Gerdo Hardeman is fietsenwinkel waar je moet zijn in Woudenberg. Onze monteurs en verkopers voorzien je van deskundig advies over alle soorten fietsen. Wij hebben een divers assortiment (elektrische) fietsen en ook voor reparatie ben je van harte welkom.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Bike Totaal Gerdo Hardeman vind je een elektrische fiets voor elk budget. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Met het standaard superservicepakket hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen.

Wil je graag vooraf ons assortiment zien? Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Gerdo Hardeman geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Woudenberg. Je ontvangt ook altijd een fietspaspoort bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wij hebben de fietsen van ons favoriete merk Gazelle alvast voor je verzameld.

De juiste keuze maak je in onze showroom!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom om de fiets te testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Op zoek naar een tweedehands fiets?

Naast de nieuwste modellen fietsen en elektrische fietsen hebben wij ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Wij controleren en repareren de fietsen zodat je ook met een tweedehands fiets veilig de weg op weg gaat. Uiteraard ben je voor tweedehands fietsen ook van harte welkom in onze showroom voor een proefrit.

Jouw fiets laten repareren?

Ook voor onderhoud en/of reparatie ben je van harte welkom bij Bike Totaal Gerdo Hardeman. In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat je fiets weer in orde is. Heb je een fietspaspoort? Dan is het extra handig. Je wordt automatisch uitgenodigd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.