Bike Totaal Dirk Methorst (Patrimoniumlaan)

 
Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!
Bike Totaal Dirk Methorst (Patrimoniumlaan)
Openingstijden
maandag
08:30-18:00
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten
Openingstijden
maandag
08:30-18:00
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten


Fietsenwinkel Veenendaal

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Dirk Methorst in Veenendaal zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

Een elektrische fiets voor elk budget

Bij Bike Totaal Dirk Methorst in Veenendaal vind je een elektrische fiets voor elk budget. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische fiets met middenmotor? Dan kan je bij ons kiezen uit diverse A-merken. Twijfel je nog? Geen probleem. Wij staan voor je klaar met eerlijk en deskundig advies. Kies bijvoorbeeld voor het superservice pakket, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de dure technische onderdelen.

Wij hebben alvast onze topmerken verzameld:

Wij hebben de perfecte fiets voor jou

Wij van Bike Totaal Dirk Methorst geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kan je de beste keuze maken. Je vindt fietsen van alle bekende A-merken in onze winkel in Veenendaal. Je ontvangt ook altijd een Servicepas bij je nieuwe fiets. Zo kan je al je fietsgegevens snel opzoeken. Wil je alvast onze collectie bekijken? Wij hebben onze A-merken voor je verzameld.

De juiste keuze maak je in onze showroom!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom om de fiets te testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Op zoek naar een tweedehands fiets?

Naast de nieuwste modellen fietsen en elektrische fietsen hebben wij ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Wij controleren en repareren de fietsen zodat je ook met een tweedehands fiets veilig de weg op weg gaat. Uiteraard ben je voor tweedehands fietsen ook van harte welkom in onze showroom voor een proefrit.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal Dirk Methorst

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Dirk Methorst terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Servicepas bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?