Bike Totaal Bleumink Vorden Deze winkel

Bike Totaal Bleumink Vorden

 
Profile Bleumink 'de Fietsspecialist' Vorden gaat verder als Bike Totaal Bleumink Vorden. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je van ons gewend bent. Kom je snel eens kijken?
Bike Totaal Bleumink Vorden

Bike Totaal Bleumink Vorden

Dorpsstraat 12
7251 BB Vorden
1547 beoordelingen 9 - zeer goed

Fietsenwinkel Vorden

Op zoek naar een winkel met een ruim assortiment fietsen en vakkundige monteurs? Dan moet je bij Bike Totaal Bleumink in Vorden zijn. Onze specialisten hebben een voorliefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. Wij adviseren je graag. Zowel voor, tijdens als na je aankoop.

Openingstijden
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30-18:00
woensdag
08:30-18:00
donderdag
08:30-18:00
vrijdag
08:30-18:00
zaterdag
08:30-17:00
zondag
Gesloten

Wij hebben de elektrische fiets voor jou!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Bij Bike Totaal Bleumink in Vorden vind je altijd dé elektrische fiets voor jou. Je hebt keuze uit diverse elektrische fietsen van bekende merken. Wij adviseren je graag over de grootte van de accu en het aantal versnellingen. Kies bijvoorbeeld uit een elektrische fiets met middenmotor of een met voor- of achterwielmotor. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden!

Gegarandeerd een fiets die bij je past

De specialisten van Bike Totaal Bleumink in Vorden staan klaar om je te adviseren over alles wat met fietsen te maken heeft. Ons aanbod fietsen is zeer divers. Je vindt bij ons fietsen in allerlei kleuren, merken, en prijsklassen. Wij hebben gegarandeerd en fiets die bij jou past. Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je van ons gratis een Fietspaspoort. Met deze pas heb je alle fietsgegevens altijd bij de hand.

Bike Totaal Bleumink services

Fietslease
Fietsverhuur
Service & Onderhoudspakket
Leenfiets
Fietsreparatie
Fietsverzekering
Fietsmeting

De juiste keuze maak je in onze showroom!

Wij heten je van harte welkom in onze showroom om de fiets te testen en ervaren. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen met jou naar een fiets die hieraan voldoet. We kijken welke framemaat het beste past en welk zadel voor jou geschikt is. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Aarzel niet om een proefrit te maken om zeker te zijn van je keuze.

Op zoek naar een tweedehands fiets?

Naast de nieuwste modellen fietsen en elektrische fietsen hebben wij ook een divers aanbod aan tweedehands fietsen. Wij controleren en repareren de fietsen zodat je ook met een tweedehands fiets veilig de weg op weg gaat. Uiteraard ben je voor tweedehands fietsen ook van harte welkom in onze showroom voor een proefrit.

Ook voor fietsreparatie naar Bike Totaal

Voor zowel fietsreparatie als fietsonderhoud kan je bij Bike Totaal Bleumink in Vorden terecht. De specialisten in onze werkplaats zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Bike Totaal Servicepas bij je fiets gekregen? Dan word je automatisch uitgenodigd voor servicebeurten. Handig toch?