Filters

Batavus Altura E-Go

De Batavus Altura E-Go is een prachtig vormgegeven elektrische stadsfiets in verschillende uitvoeringen. Met de ruime instap kun je bij ieder stoplicht veilig op- en afstappen. Maar het comfort van deze e-bike vraagt er ook om om een lekker stuk te gaan fietsen.

Bij de Batavus Altura E-Go krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort voor het beste service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is pas zorgeloos fietsen!

4 producten
Bosch Performance Line middenmotor, 75Nm | 5 Versnellingen | Actieradius van 85 km
 3.199,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.499,00-

Batavus Altura E-Go BES3 Heren

 2.349,00-
Bosch Active Line middenmotor, 40 Nm | 7 Versnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.349,00-
Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm | 5 naafversnellingen | Actieradius van 120 tot 160 km
 2.899,00-

Veel varianten van de Batavus Altura E-Go

Ieder Batavus Altura E-Go heeft een veilige ruime instap en een comfortabele houding. We noemen dit vaak geen damesfiets meer, want steeds meer heren kiezen ook voor deze veilige variant De rest is variabel. Het basismodel is al uitgerust met een Bosch middenmotor van 40 Nm. Rij je vaak in de polder tegen de wind in of zoek je graag de heuvels op dan je kiezen voor de Power-uitvoering met een motor van maar liefst 75 Nm. Meer weten over de aankoop van een elektrische fiets? Bekijk de e-bike aankoopgids.


Geniet van langere ritten

Dankzij de batterij met groot bereik kun je langere ritten maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Met een bereik tot 160 km kun je de hele dag rijden zonder op te hoeven laden. En als het tijd is om op te laden, kun je dankzij de uitneembare accu je fiets gemakkelijk opladen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Meer weten over de actieradius van een elektrische fiets? Bekijk de blog actieradius.

Ontdek de kwaliteit van de Batavus Altura E-Go

Bij het uitzoeken van een elektrische fiets staat kwaliteit bovenaan je prioriteitenlijst staan. Batavus maakt zijn fietsen uitsluitend met de beste onderdelen die jarenlang meegaan. Dus als je kiest voor een Batavus Altura E-Go, kies je voor een hele betrouwbare e-bike waar je jarenlang plezier van hebt. Wil je je fiets ook al die jaren in topconditie houden, doe dat dan samen met de specialist van Bike Totaal. Hiervoor krijg je bij je fiets de Standaard Superservice.

Test je Altura E-Go bij Bike Totaal

Ben je klaar voor een nieuwe, stijlvolle Batavus Altura E-Go? Ga vandaag nog naar een van de winkels van Bike Totaal en maak een proefrit! Onze deskundige medewerkers helpen je bij het kiezen van jouw perfecte model voor jouw behoeften en beantwoorden al je vragen. En met meer dan 160 winkels is service en onderhoud nooit te ver weg. Waar wacht je nog op? Bezoek jouw Bike Totaal winkel vandaag nog.