Filters

AD schoolfietstest 2023

De beste (elektrische) schoolfietsen uit de AD schoolfietstest

Op weg naar school krijgen ze het vaak zwaar te verduren: door weer en wind onderweg naar de les. Geef ze dat extra duwtje in de rug met een nieuwe (elektrische) schoolfiets. Bekijk en bestel de best geteste schoolfietsen uit de AD schoolfietstest. Dat is pas de (school)dag goed beginnen!

Voor welke schoolfiets ze ook gaan, je krijgt altijd het Bike Totaal Fietspaspoort met een servicepakket naar keuze. Bij elektrische fietsen kan je vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket*. Zo weet je zeker dat ze 5 jaar lang onbezorgd naar school fietsen.

0 producten
Geen producten gevonden die voldoen aan je selectie

Over de AD schoolfietstest 2023

Jaarlijks test het Algemeen Dagblad in samenwerking met fietstest.nl de beste (elektrische) fietsen voor scholieren. De AD schoolfietstest kijkt naar de nieuwste modellen in de categorieën: elektrische transport-schoolfietsenelektrische woon-schoolfietsen, en niet-elektrische woon-schoolfietsen. Het onafhankelijke testpanel bestond uit 35 scholieren die 30 modellen van 20 merken op de proef stelden. Het testpanel schreef 207 reviews en gaf een gemiddeld eindcijfer van een 8,0. Het hoogst scorende model krijgt het keurmerk Best Getest; Beste Koop is de fiets met volgens de testers de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

(Elektrische) schoolfiets kopen

Wil je een (elektrische) schoolfiets kopen? Dan zit je bij Bike Totaal helemaal goed. Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je het Bike Totaal Fietspaspoort. Je kiest zelf welk servicepakket je hieraan koppelt. Bij elektrische fietsen kan je vrijwel altijd kiezen voor het 5 jaar garantiepakket*. Zo weet je zeker dat ze 5 jaar lang onbezorgd naar school fietsen.

Service en onderhoud voor je schoolfiets

Reparatie en onderhoud of een servicebeurt nodig? Ook dan kun je gewoon bij je Bike Totaal winkel terecht. Alle werkplaatsen voldoen aan de strenge milieueisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur.

Plan een vrijblijvende proefrit

We snappen dat je een nieuwe (elektrische) schoolfiets eerst wil uitproberen. Dat kan! Kies één van bovenstaande modellen en vraag een vrijblijvende proefrit aan bij een winkel bij jou in de buurt. Laat je adviseren en vind de juiste fiets voor naar school. Met meer dan 140 winkels zit er altijd wel één bij jou om de hoek.