Wij houden van fietsen Menu

Stadsfietsen

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn perfect voor het dagelijks gebruik en staan bekend om hun wendbaarheid. Het is de meest populaire fiets in Nederland. Met deze fiets kunt u lekker ontspannen naar uw werk fietsen, boodschappen doen of snel op school zijn. Want met een goede en stevige fiets naar de middelbare school fietsen is natuurlijk erg fijn.
Een stadsfiets is praktisch, stevig en onderhoudsarm door de dichte kettingkast. Zo kunt u hem voor alles inzetten. U vindt deze fietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij de aankoop van uw stadsfiets heeft u de keuze uit een fiets met 0 tot 8 versnellingen. Voor iedereen zit er een perfecte fiets tussen. Betrouwbare fietsen voor dames en heren die tegen een stootje kunnen; met of zonder achterdrager / voordrager. Ook sportieve stadsfietsen staan garant voor gemak en plezier. Ideaal om lekker uit te waaien of om een tocht te maken in de omgeving.

Stadsfietsen

Soepel door de stad fietsen of ontspannen naar het werk? Stadsfietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Praktisch, stevig, onderhoudsarm door de dichte kettingkast en met 0 tot 8 versnellingen. Betrouwbare fietsen voor dames en heren die tegen een stootje kunnen. Ook sportieve stadsfietsen staan garant voor gemak en plezier. Ideaal om lekker uit te waaien.

Bij elke stadsfiets krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met servicepakket.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen