Filters

Gazelle stadsfietsen

Gazelle is al sinds 1892 een van de bekendste fietsmerken in Nederland en staat bekend om het produceren van hoogwaardige fietsen, waaronder stadsfietsen. Deze fietsen zijn ontworpen om comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden aan de dagelijkse stadsfietsers.

Gazelle elektrische fietsen

Toe aan een stapje hoger? Bekijk dan ook eens ons assortiment met Gazelle elektrische fietsen. Een elektrische fiets brengt jaren aan rijplezier met zich mee. Elektrische fietsen maken korte metten met stevige wind en hoge heuvels. Wij hebben altijd een passend model voor iedereen.

31 producten
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
7 VersnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.199,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
3 versnellingenNaafremNaafdynamo
 849,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
7 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.099,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 849,00-
8 versnellingenHydraulische schijfremmenNaafdynamo
 1.299,00-
3 VersnellingenNaafrem + terugtrapremLED verlichting op batterij
 799,00-
7 versnellingenNaafremmenNaafdynamo
 949,00-
3 versnellingenRollerbrakesGeïntegreerde verlichting
 729,00-
7 versnellingenRollerbrakesNaafdynamo
 799,00-
31 producten

De topontwerpen van de Gazelle stadsfietsen

De stadsfietsen van Gazelle onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerp en gebruik van kwalitatieve materialen. Ze zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van het stadsleven, zoals de noodzaak om vlot door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren, maar ook om bestand te zijn tegen de slijtage die voortvloeit uit frequent gebruik.

Altijd de beste onderdelen met de Gazelle stadsfietsen

Een typische stadsfiets van Gazelle heeft een robuust frame, vaak gemaakt van lichtgewicht aluminium voor optimale wendbaarheid en duurzaamheid. Het gebruik van roestvrijstalen componenten draagt bij aan de lange levensduur van deze fietsen. Bovendien zorgt de rechte zitpositie ervoor dat de fietser een goed overzicht heeft op het verkeer, wat bijdraagt aan de veiligheid.

Veel van de stadsfietsen van Gazelle zijn uitgerust met meerdere versnellingen, wat essentieel is in het stadslandschap met zijn variërende wegcondities en hellingen. Ook zijn de fietsen vaak voorzien van krachtige remmen, goede verlichting en soms zelfs ingebouwde sloten, wat ze tot ideale keuzes maakt voor het stadsleven.

Voor iedereen de beste keuze

Gazelle's aandacht voor detail komt ook naar voren in het esthetische ontwerp van hun stadsfietsen. Ze bieden een scala aan stijlen en kleuren die passen bij verschillende persoonlijke voorkeuren, maar behouden altijd hun klassieke en tijdloze uitstraling.

Test jouw favoriete Gazelle stadfiets bij Bike Totaal

Enthousiast geworden van een Gazelle stadfiets? Kom langs jouw Bike Totaal winkel voor een gratis én vrijblijvende proefrit. De specialist beantwoordt al je vragen en adviseert je welke fiets het beste bij jou past. Al overtuigd? Bestel je nieuwe fiets eenvoudig online! Haal ‘m gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Welke optie je ook kiest, we maken je nieuwe aanwinst altijd 100% rijklaar zodat jij gelijk kunt opstappen. En heb je onderhoud nodig? Met meer dan 140 winkels in heel Nederland is service en onderhoud aan jouw fiets nooit te ver weg.